× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έργα ύψους 2 εκατομμυρίων στη Δυτική Λέσβο

Στα πλαίσια του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/5/2020

Έργα ύψους 2 εκατομμυρίων στη Δυτική Λέσβο

Αρχίζει να αποδίδει καρπούς η μεθοδική δουλειά της δημοτικής Αρχής του Ταξιάρχη Βέρρου στο Δήμο Δυτικής Λέσβου καθώς εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών οι προτάσεις που είχαν υποβληθεί για την προμήθεια οχημάτων, μηχανημάτων έργου και φορητών πρατηρίων ύψους 2 εκατ. ευρώ. στα πλαίσια του προγράμματος  “Φιλόδημος ΙΙ”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την προμήθεια απορριμματοφόρων, μηχανημάτων οδοποιίας, καθαρισμού παραλιών αλλά και τέσσερεις φορητές δεξαμενές, δυο μεγάλες και δυο μικρές, μεταφοράς καυσίμων. Η συγκεκριμένη πρόσκληση του προγράμματος, αφορούσε τους Δήμους που προέκυψαν από διάσπαση όπως τον Δήμο Μυτιλήνης και τον Δήμο Δυτικής Λέσβου. Να σημειώσουμε ότι βάση του ίδιου προγράμματος δίνονταν στο Δήμο Μυτιλήνης ποσό 1 εκατ. ευρώ που όμως η δημοτική Αρχή του Στρατή Κύτελη δεν κατέθεσε προτάσεις για την ένταξη έργων μέσα στην οριζόμενη από το Υπουργείο Εσωτερικών προθεσμία ενώ μόλις σήμερα Δευτέρα 4 Μαίου φέρνει το θέμα προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυτιλήνης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ