× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Διάθεση δυο αυτοκινήτων από την Autohellas‑Hertz στον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Στο πλαίσιο της «Συμμαχίας Ευθύνης και Αλληλεγγύης» της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/4/2020

Διάθεση δυο αυτοκινήτων από την Autohellas‑Hertz στον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα παρέλαβε την Πέμπτη το μεσημέρι ο Δήμος Δυτικής Λέσβου από την εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων «Autohellas-Hertz» προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από το Δήμο για την στήριξη της λειτουργίας των κοινωνικών δομών του αλλά και το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», απέναντι στην τρέχουσα υγειονομική κρίση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διάθεση των αυτοκινήτων, από την εν λόγω εταιρεία, έγινε στο πλαίσιο της «Συμμαχίας Ευθύνης και Αλληλεγγύης» που έχει δημιουργήσει η Αυτοδιοίκηση και μετά από σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κ. Παπαστεργίου.

Συνολικά η «Autohellas-Hertz», προσέφερε 150 οχήματα που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ΚΕΔΕ και των Δήμων, για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των ευπαθών ομάδων πληθυσμού που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου «τα οχήματα ζητήθηκαν αρμοδίως από την ΚΕΔΕ και παρελήφθησαν παρουσία του εκπροσώπου της εταιρίας «Hertz» Π. Ανδριάνη, από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας Ιωάννας Κατανάκη.

Ενώ ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος με δήλωσή του ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου για τη σημαντική αυτή βοήθεια: Οφείλω να ευχαριστήσω και δημοσίως τον κ. Παπαστεργίου, όχι μόνο για τη σημερινή ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για την ενίσχυσή μας με τα δύο αυτά οχήματα, αλλά γενικότερα για την ουσιαστική στήριξη της ΚΕΔΕ στο έργο των Δήμων μας σε όλη τη διάρκεια που εξελίσσεται η υγειονομική κρίση».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ