× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέο Δ.Σ. στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη νέων οργάνων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/1/2025

Νέο Δ.Σ. στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου
' χρόνος ανάγνωσης

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου έγιναν σήμερα Κυριακή 12 Ιανουαρίου. Πριν από την εκλογική διαδικασία είχε προηγηθεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μυτιλήνης, στην οδό Τυρταίου.

Οι 7 που ψηφίστηκαν για την σύσταση του Δ.Σ. είναι (με σειρά ψήφων): 1ος) Δημητριάδης Δημήτριος με 21 ψήφους, 1ος) Ιωάννης Βεγιάννης με 21 ψήφους, 3ος) Χαράλαμπος Αράπης με 19 ψήφους, 3ος) Παναγιώτης Δουκαρέλλης με 19 ψήφους, 5ος) Δημήτρης Μουρατίδης με 16 ψήφους, 6ος) Ευστράτιος Γκέντσης με 14 ψήφους και 7ος) Σπύρος Παυλής με 13 ψήφους.
Για αναπληρωματικά μέλη ψηφίστηκαν οι (με σειρά ψήφων): 8ος) Παναγιώτης Σαμαράς με 3 ψήφους και 9ος) Ελευθέριος Δαλέκος με 1 ψήφους.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή ψηφίστηκαν: (Με σειρά ψήφων): 1ος) Βασίλειος Γαβριηλίδης με 20 ψήφους 2ος) Ανδρέας Τριανταφύλλου με 19 ψήφους και 3ος) Δημήτριος Μοσχόβης με 18 ψήφους. Αναπληρωματικά μέλη ψηφίστηκαν ο 4ος) ο Παναγιώτης Λουλαδέλης με 13 ψήφους και 5ος) ο Δημήτριος Μπάτσιος με 2 ψήφους.


Ο υποψήφιος που συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους καλείται τώρα, βάση καταστατικού να συγκαλέσει Διοικητικό Συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο ΔΣ και να αποδοθούν οι ρόλοι των μελών του ΔΣ εντός 5 ημερών από τη λήξη της διεξαγωγής των εκλογών. Η θητεία του νέου Δ.Σ. ολοκληρώνεται το 2027.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κάλεσμα σε συστράτευση για το Πνευματικό Κέντρο «Μίλτης Παρασκευαΐδης»

Ο Μάκης Κουρσούνης, αντιπρόσωπος του Συλλόγου Παφλιωτών Αθήνας στην Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), μίλησε στο ρ/σ 99 fm «ΣΤΟ ΝΗΣΙ» για το ζήτημα που απασχολεί τους συντοπίτικους συλλόγους της Αθήνας.
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μείωση των επιβατών στις πτήσεις εσωτερικού τον Ιούλιο

Στο 2,7% η αύξηση των επιβατών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης. Τα στοιχεία που έδωσε η Fraport για τα 14 αεροδρόμια της χώρας δείχνουν υποχώρηση μικρή βελτίωση της επιβατικής κίνησης.
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής στο Αναγνωστήριο Αγιάσου

Πάνω από 150 έργα μικρών δημιουργών εντυπωσίασαν το κοινό
ΧΩΡΙΑ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στον Μανταμάδο για τις κοπές δέντρων

Μετά τον Σύλλογο «Ηλιαχτίδα», και η Κοινότητα καταγγέλλει απαράδεκτη ενέργεια χωρίς καμία ενημέρωση
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενίσχυση δεσμών Βορείου Αιγαίου – Γαλλίας

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη με τη Γενική Πρόξενο της Γαλλίας στην Αθήνα, παρουσία της επίτιμης Προξένου Λέσβου Σ. Μπαρουτσάκη
ΧΩΡΙΑ

Τα εννιάμερα της Παναγίας στα Μυστεγνά

Θα ακολουθήσει αρτοκλασία και μοίρασμα κολύβων
ΧΩΡΙΑ

Καταγγελίες για καθυστερήσεις και αυθαίρετες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Λέσβου

Ο περιφερειακός σύμβουλος Θ. Βαλσαμίδης ζητά εξηγήσεις για τη μη υλοποίηση του έργου καθαρισμού βλάστησης και για την κοπή δέντρων στην επαρχιακή οδό Θερμής – Μανταμάδου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ζεύγος F16 στον ουρανό της Λέσβου

Πρόκειται για κοινή δραστηριότητα του στρατού ξηράς και της πολεμικής αεροπορίας
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πανήγυρις Αγίου Φανουρίου στη Μυτιλήνη

Διήμερος εορτασμός στο παρεκκλήσι πλάι στον Άγιο Θεράποντα με Εσπερινό και Θεία Λειτουργία
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μετά από 74 χρόνια αναμονής ξεκινά η αποκατάσταση της οδού Σάθα

Το πολύπαθο λιθόστρωτο της Μυτιλήνης βρίσκει δικαίωση – Γίνεται πράξη η δέσμευση του δημάρχου Παναγιώτη Χριστόφα
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συνέχιση απαγόρευσης θήρας σε περιοχές της Λέσβου

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς του 2022
ΧΩΡΙΑ

Καταγγελία για μαζική καταστροφή δέντρων στον Μανταμάδο

Έντονη αντίδραση από τον Σύλλογο «Ηλιαχτίδα»για την κοπή τουλάχιστον 25 δέντρων και την αποψίλωση πικροδαφνών