× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην αγορά της Μυτιλήνης

Μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη βόλτα γέμισε τη Μυτιλήνη με μουσική και χαρά

Δημοσίευση 17/12/2024

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην αγορά της Μυτιλήνης

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εθνικού Ωδείου Παράρτημα Μυτιλήνης, με γενική Διεύθυνση την Κα. Πρασίνου Ουρανία, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και γέμισε την πόλη με εορταστική ατμόσφαιρα! Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην Ερμού (Επάνω Σκάλα) και συνοδευόμενοι από τη Φιλαρμονική και την Παιδική Χορωδία του Ωδείου, διασκέδασαν τραγουδώντας κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκδήλωση, η οποία αποτέλεσε ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο ταξίδι, είχε τη συμμετοχή του Oxygen Academy και της Κυψέλης ΑΜΕΑ, οι οποίες πρόσφεραν μια ξεχωριστή νότα στην ήδη μαγευτική ατμόσφαιρα.

Οι συμμετέχοντες, φορώντας τα πιο «ζεστά» χαμόγελα και τα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια τους, δημιούργησαν μια μοναδική γιορτινή στιγμή, γεμάτη μουσική και χαρά, που ενθουσίασε τους περαστικούς και πρόσφερε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη νότα στην πόλη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΥΓΕΙΑ

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της πίτας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου

Τιμητική διάκριση στον Παναγιώτη Παπαδέλλη – Δράσεις στήριξης για τα μέλη του Συλλόγου
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

24ωρη απεργία στα ΜΜΕ την Τρίτη

Για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας σε όλους τους κλάδους των ΜΜΕ
ΑΓΟΡΑ

Συμβολικό κλείσιμο των καταστημάτων της Μυτιλήνης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης συμμετέχει στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις για δικαιοσύνη στο έγκλημα των Τεμπών
ΥΓΕΙΑ

Ο Αλέξανδρος Κουτσαντώνης νέος διοικητής του νοσοκομείου Μυτιλήνης

Σε δήλωσή του στο «Ν» ο κ. Κουτσαντώνης, σημείωσε μεταξύ άλλων «Είναι τιμή για μένα να υπηρετήσω σε θέση ευθύνης στο μοναδικό νοσηλευτικό ίδρυμα της Λέσβου, που αποτελεί αποκούμπι και καμάρι για όλους τους πολίτες του νησιού μας και όχι μόνο»
ΥΓΕΙΑ

Αναβάθμιση εξοπλισμού Μικροβιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Παραλαβή νέου συστήματος μέτρησης ταχύτητας καθίζησης ερυθροκυττάρων για γρηγορότερες και ακριβέστερες εξετάσεις
ΔΡΑΣΕΙΣ

Εθελοντική Αιμοδοσία στα Λουτρά

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου από τις 4:00 το απόγευμα ως τις 8:30 το βράδυ
ΥΓΕΙΑ

15 Φεβρουαρίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου των παιδιών

Ημέρα τιμής για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, τα παιδιών που έχουν αποθεραπευθεί, τα παιδιά που δεν είναι πια κοντά μας.
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Παράσταση Διαμαρτυρίας από την ΕΛΜΕ Λέσβου

Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στη 1:30 μετά το μεσημέρι
ΔΡΑΣΕΙΣ

Δωρεά απινιδωτή

Από το τμήμα AHEPA Λέσβου HJ51 στην Λέσχη Εθνοφυλακής Μυτιληνης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Σκληρό ροκ στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου

Οι διωκόμενοι εκπαιδευτικοί ζήτησαν παιδαγωγικές εξηγήσεις και συγκίνησαν με τη στάση τους, όχι όμως και τον προϊστάμενο που αποχώρησε από τον διάλογο
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Απόπειρα διάρρηξης στους Ταξιάρχες Καγιανίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ν» το περιστατικό ερευνάται εδώ και 10 ημέρες