Με μπαζάρ το άναμμα του δέντρου στα Μιστεγνά
Οι χορευτικές ομάδες θα προσφέρουν μοναδικές παραστάσεις μαζί με τον Αη Βασίλη
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/12/2024
Το Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2024, η Πλατεία Μιστεγνών θα μετατραπεί σε έναν χώρο γεμάτο χαρά, καθώς η Κοινότητα Μιστεγνών διοργανώνει το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η εκδήλωση, που υπόσχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους, ξεκινά στις 6 το απόγευμα με ένα πολυαναμενόμενο μπαζάρ από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για αγορές και χειροποίητα δώρα.
Στις 19:00, η ατμόσφαιρα θα γεμίσει από τα λαμπερά φώτα του δέντρου και τις μελωδίες των Χριστουγέννων, με την τελετή του αναμμένου δέντρου να σηματοδοτεί την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται μαγευτικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Χορωδία «Οι Μίστεγνιώτες», που θα φέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε κάθε γωνιά της πλατείας.
Παράλληλα, οι χορευτικές ομάδες θα προσφέρουν μοναδικές παραστάσεις, με το Χορευτικό Πηγής, το Παιδικό ΠΑΕΣ Αίγειρος και το Χορευτικό «Οι Μιστεγνιώτες» να κατακτούν τη σκηνή με παραδοσιακούς χορούς, γεμίζοντας τον αέρα με ενθουσιασμό και εορταστική διάθεση.
Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς θα είναι η άφιξη του Αη Βασίλη, ο οποίος θα υποδεχτεί τα παιδιά, θα διαβάσει τα γράμματα τους και θα μοιράσει δώρα, ενσαρκώνοντας το πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ οι παρευρισκόμενοι μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για τους ευπαθείς, συμβάλλοντας με την καρδιά τους σε μια αξιέπαινη δράση αλληλεγγύης.
Η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τη λαχειοφόρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η οποία θα ενισχύσει το έργο του συλλόγου, ενώ οι επισκέπτες θα απολαύσουν κεράσματα, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα γιορτής και συντροφικότητας.