× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Γιορτινή μαγεία με άρωμα Λέσβου στο «Evelyn spices»

Η τοπική παραγωγή και η αγάπη για την ποιότητα συνδυάζονται, προσφέροντας εξαιρετικές επιλογές στο 117 της Ερμού στη Μυτιλήνη

Δημοσίευση 14/12/2024

Γιορτινή μαγεία με άρωμα Λέσβου στο «Evelyn spices»

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που οι αισθήσεις ξυπνούν, η παράδοση ξαναζωντανεύει και οι γεύσεις γεμίζουν τις καρδιές με ζεστασιά και γιορτινή διάθεση. Το «Evelyn spices» που συμπληρώνει φέτος 24 χρόνια λειτουργίας, στην Ερμού 117, είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους επιθυμούν να ζήσουν τις φετινές γιορτές με τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων της Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο κατάστημά του, η τοπική παραγωγή και η αγάπη για την ποιότητα συνδυάζονται, προσφέροντας εξαιρετικές επιλογές που μετατρέπουν κάθε στιγμή της γιορτής σε μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη γεύσεις, αρώματα και παράδοση.

Οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να ανακαλύψουν μια εντυπωσιακή ποικιλία από χριστουγεννιάτικα τσάγια, τα οποία χαρίζουν γεύση και ζεστασιά τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες. Από τις κλασικές συνταγές μέχρι πιο ιδιαίτερες, αρωματικές επιλογές, τα τσάγια αυτά είναι το ιδανικό συνοδευτικό για τις γιορτινές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, τα τοπικά βότανα από τη Λέσβο προσφέρουν μια αυθεντική και υγιεινή προσέγγιση για την καθημερινή διατροφή, ενώ τα super foods, όπως το αγνό φυστικοβούτυρο, παρέχουν τη σωστή ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για όσους επιθυμούν να απολαύσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσα στις γιορτές.

Για τους λάτρεις της μαγειρικής, το «Evelyn spices» προσφέρει εξαιρετικά μείγματα μπαχαρικών, φτιαγμένα με μεράκι και βασισμένα στις παραδοσιακές συνταγές της Λέσβου. Αυτά τα μπαχαρικά θα δώσουν βάθος, ένταση και μια ξεχωριστή γεύση στα γιορτινά πιάτα, κάνοντάς τα να ξεχωρίσουν στο τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αναζήτηση πρωτότυπων δώρων για τις γιορτές, στο «Evelyn spices» βρίσκει κανείς  μια μοναδική συλλογή από φυτικά καλλυντικά της Apis Fabricca και χειροποίητα σαπούνια από την εταιρεία Electra’s secrets, ιδανικά για όσους εκτιμούν την φυσική περιποίηση και την πολυτέλεια.

Τα δώρα αυτά δεν είναι μόνο χρήσιμα, αλλά και εξαιρετικά για όσους αγαπούν τα προϊόντα που βασίζονται στην αγνότητα και την ποιότητα των φυσικών συστατικών. Επιπλέον, οι παραδοσιακές μαρμελάδες από αγνά τοπικά υλικά θα προσδώσουν μια γλυκιά νότα σε κάθε καλάθι δώρου ή θα αποτελέσουν το ιδανικό συνοδευτικό για το πρωινό ή το γιορτινό τραπέζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «Evelyn spices» στηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς και προάγει την αυθεντικότητα και την παράδοση της Λέσβου. Κάθε προϊόν που θα βρείτε στο κατάστημα είναι φτιαγμένο με μεράκι και σεβασμό προς την τοπική κουλτούρα και την αγνότητα των υλικών. Επισκεφτείτε το κατάστημα για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία γεμάτη γεύσεις, αρώματα και φιλόξενη εξυπηρέτηση. Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες, καλέστε στο 22510 40424 και ανακαλύψτε τον κόσμο του «Evelyn spices».

Αφήστε το «Evelyn spices» να φέρει τη μαγεία της Λέσβου στις φετινές γιορτές σας, κάνοντάς τις γεμάτες αυθεντικότητα, γευστικές απολαύσεις και αληθινή γιορτινή διάθεση.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Αφιέρωμα στη Ρένα Βλαχοπούλου από το Εθνικό Ωδείο Μυτιλήνης

Στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης οι καταξιωμένες ερμηνεύτριες Ματθίλδη Μαγγίρα και Ελένη Καρακάση
ΑΓΡΟΤΕΣ

Με όραμα για το μέλλον του Λεσβιακού ελαιώνα

Ολοκληρώθηκε η 1η Συνάντηση του GOV4ALL στη Λέσβο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ζητούν αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Λήμνου – Καβάλας

Παρέμβαση στη Βουλή από τη Νέα Αριστερά για την άμεση επαναφορά του δρομολογίου που εξυπηρετεί τις τοπικές κοινωνίες
ΑΓΟΡΑ

Ψωμί για τρεις μέρες στη Μυτιλήνη

Τα αρτοποιεία θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ανήμερα του Αγίου Θεοδώρου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η ΔΕΔΑΠΑΛ υποδέχεται την 17η σύνοδο των ΦΟΔΣΑ

Η Σύνοδος έχει ως κύριο θέμα την εφαρμογή του προγράμματος «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη Λέσβο για αναπτυξιακές συζητήσεις ο Ισραηλινός επιχειρηματίας Eran Shmueli

Ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε μαζί του για τις προοπτικές ανάπτυξης του Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Του Αγίου Βαλεντίνου της Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 6 και 30 το απόγευμα, η γιορτή του Αγίου της αγάπης στην καθολική Εκκλησία της πόλης όπου φυλλάσονται τα οστά του
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η δημοκρατία και δημοσίο συμφέρον το ζητούμενο!

Μαρία Χατζηγεωργίου και Θράσος Αβραάμ αναλύουν την κατάσταση στην εκπαίδευση καθώς και τις εξελίξεις γύρω από τη διαχείριση των νεκροταφείων στη Λέσβο, αναδεικνύοντας ζητήματα διαφάνειας και κοινωνικού συμφέροντος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διέγραψαν το 16,1% των εκλογέων από τους εκλογικούς καταλόγους της Λέσβου

Σε εξέλιξη η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων της χώρας. Τρίτη σε διαγραφές η Λέσβος μετά την Φλώρινα και τη Λακωνία
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Το πρόγραμμα της εορτής του Αγίου Θεοδώρου του Βυζαντίου

Η Μυτιλήνη τιμά τον πολιούχο της
ΔΡΑΣΕΙΣ

Εθελοντική Αιμοδοσία στα Λουτρά

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου από τις 4:00 το απόγευμα ως τις 8:30 το βράδυ