× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Απευθείας μετάδοση των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας από την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ

Παρακολουθήστε ζωντανά μέσω της ηλεκτρονικής εφημερίδας stonisi.gr και στο facebook αλλά και της σελίδας της Ιεράς Μονής ieramoni-agiou-rafail.gr

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/4/2020

Απευθείας μετάδοση των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας από την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ

Δεδομένου ότι oι πιστοί, λόγω των μέτρων πρόληψης διάδοσης του κορονοϊού, δεν μπορούν να προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς κατά την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, η ηλεκτρονική εφημερίδα της Λέσβου stonisi.gr θα μεταδίδει τις Ακολουθίες της κορυφαίας εκκλησιαστικής περιόδου διαδικτυακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ζωντανή σύνδεση με την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ από τον Λόφο των Καρυών, με την ευλογία του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ.Ιακώβου, θα μεταδοθούν οι ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες που θα τελεσθούν στην πρώτη Μεγάλη Εβδομάδα στην ιστορία της χώρας μας που τελείται κεκλεισμένων των θυρών, ξεκινώντας από το απόγευμα της Κυριακής με την ακολουθία του Νυμφίου.

Εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε σε link που θα αναρτάται κάθε μέρα στην ιστοσελίδα stonisi.gr όσο και μέσα από το facebook στη σελίδα Στο Νησί αλλά και στο site της Ιεράς Μονης ieramoni-agiou-rafail.gr.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ