× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Διαμαρτύρεται για τον αποκλεισμό του από το ΚΙΝΑΛ

Επίθεση Στρατή Δαγκλή στην τοπική ηγεσία του Κινήματος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/3/2019

Διαμαρτύρεται για τον αποκλεισμό του από το ΚΙΝΑΛ

Ο δημοτικός σύμβουλος Λέσβου και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Στρατής Δαγκλής με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα διαμαρτύρεται για τον αποκλεισμό του από την διαδικασία εκλογής συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής που έγινε την Κυριακή στη Μυτιλήνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα ο κ.Δαγκλής δηλώνει έκπληκτος αλλά και θλιμμένος για τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας καθώς όπως ο ίδιος καταγγέλλει ενώ προσήλθε για να ψηφίσει για την εκλογή συνέδρων στο ΚΙΝΑΛ αυτό δεν του  το επέτρεψαν. «Χωρίς να γνωρίζω τον λόγο και φυσικά χωρίς ποτέ να μου ζητήσουν τα αρμόδια όργανα του κινήματος, να τοποθετηθώ πριν πάρουν την απόφαση τους για τους λόγους του αποκλεισμού μου ως σύνεδρος και της διαγραφής μου από τους εκλογικούς καταλόγους» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ.Δαγλής.

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης του επισημαίνει ότι «είναι γνωστή  η πολιτική μου ιστορία διαχρονικά στην προοδευτική μας παράταξη και η μικρή ή μεγάλη ανιδιοτελή αγωνιστική μου συνεισφορά για την επίτευξη των κατακτήσεων που ως παρακαταθήκη άφησε το Κόμμα μας προς όφελος του λαού μας και της πατρίδας μας». 

Τέλος χαρακτηρίζει ως αντιδημοκρατική συμπεριφορά στο πρόσωπο του  «των μικρών πολιτικά προσώπων που σήμερα βρίσκονται στα όργανα του κόμματος μας, εκτίθονται ξεκάθαρα στην κοινωνία και δυστυχώς αυτό εξηγεί ποιοί είναι οι πραγματικά υπεύθυνοι για το κατάντημα της τιμημένης παράταξης μας» καταλήγει ο κ.Δαγκλής.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαταβολική κριτική σε Μητσοτάκη από το ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τoν Πρωθυπουργό πως «εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνον τις εταιρίες και τα μεγάλα συμφέροντα»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Απομακρύνονται οι θάλαμοι των καρτοτηλεφώνων από τη Μυτιλήνη

Η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον ΟΤΕ προχωρούν στην απομάκρυνση τους και την αποκατάσταση των πεζοδρομίων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευαΐδης: Ο δρόμος Καλλονής – Σιγρίου έργο του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτική δήλωση του βουλευτή για το έργο που θα εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός, τις δημόσιες υποδομές που έχει ανάγκη η Λέσβος και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν
ΥΓΕΙΑ

Ιατρείο ρύθμισης βηματοδοτών στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Τετάρτη με έναρξη την Μεγάλη Τετάρτη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Πέθανε ο παλαιότερος και πιο ξακουστός ξυλογλύπτης της Αγιάσου

90 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καμαρός
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Παραμένει προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Βορείου Αιγαίου ο Γιώργος Πλακωτάρης- Οι υπογραφές του Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας

Με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καθαρά προεκλογική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο»

Ανακοίνωση τoυ μέλους Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Χοχλάκα
ΧΩΡΙΑ

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους για τη Λέσβο

Κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων για αύριο Παρασκευή 19 Απριλίου «θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση» σημειώνουν χαρακτηριστικά
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση