× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Μηλένα επιστρέφει «σπίτι» της, στον ΝΟΜ

Για την υποδοχή του ΝΟΜ, μιλήσαμε με τον πρόεδρο, Τάσο Μπαλή- Το απόγευμα προσγειώνεται η πτήση των ολυμπιονικών που θα τους περιμένει ο Δήμαρχος, ενώ η μαμά της Μηλένας πλάθει κουλουράκια!

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 9/9/2024

Η Μηλένα επιστρέφει «σπίτι» της, στον ΝΟΜ
' χρόνος ανάγνωσης

Προσθέστε το Νησί στις αναζητήσεις σας

Add stonisi.gr on Google ↗

Μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό φέρνει στη Μυτιλήνη η υποδοχή των Ολυμπιονικών Μηλένας Κοντού και Ζωής Φίτσιου, που επιστρέφουν με επιτυχίες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και χρυσές διακρίσεις για τη Μηλένα στο παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Δήμος Μυτιλήνης, ακόμα και με ντουντούκα καλεί από το πρωί τους Μυτιληνιούς να παρευρίσκονται στην επίσημη υποδοχή στις 6.30 το απόγευμα, σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στο πάρκο δίπλα από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μαμά της Μηλένας, Ρένα Αίνιζλη πλάθει... κουλουράκια cinnamon rolls από το πρωί, αφού τους τα ζήτησαν οι δύο Ολυμπιονίκες, Μηλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης (ΝΟΜ), Τάσος Μπαλής, έκανε δηλώσεις στο «Ν» για την εκδήλωση που διοργανώνεται, σήμερα και αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου προς τιμήν των δύο αθλητριών, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία της για τον Όμιλο και την τοπική κοινωνία.

«Περιμένουμε να έρθουν οι ολυμπιονίκες μας, η Μηλένα και η Ζωή,» δήλωσε ο κ. Μπαλής, αναφερόμενος στην άφιξή τους που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα. Οι αθλήτριες θα συνοδεύονται από τον Ιταλό προπονητή, κ. Ποστιλιώνε, τον οποίο ο πρόεδρος αποκάλεσε «μαέστρο όλων αυτών των επιτυχιών της τελευταίας τετραετίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη. Αρχικά, οι Ολυμπιονίκες θα κατευθυνθούν στον ΝΟΜ, τον τόπο που θεωρούν «σπίτι» τους, όπου θα λάβει χώρα η πρώτη ανεπίσημη υποδοχή. Από εκεί, οι αθλήτριες θα μεταβούν με σκάφος στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου θα γίνει η επίσημη θριαμβευτική υποδοχή από τον Δήμο της Μυτιλήνης και τους κατοίκους της πόλης.

«Ο Δήμος ετοιμάζει κάτι πολύ όμορφο και ζεστό στην Προκυμαία, και ανυπομονούμε να βρεθούμε όλοι μαζί εκεί,» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΝΟΜ. Αύριο, Τρίτη θα υπάρξει μια ιδιαίτερη εκδήλωση το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΝΟΜ, όπου θα τιμηθούν τόσο η Μηλένα Κοντού και η Ζωή Φίτσιου όσο και άλλοι αθλητές του Ομίλου. «Προσκαλούμε όλους όσους έχουν ιδρώσει και ματώσει για τον σύλλογο να έρθουν να γιορτάσουμε μαζί,» είπε ο κ. Μπαλής, υπονοώντας και μία έκπληξη που προετοιμάζεται για τη Μηλένα Κοντού.

Ας σημειωθεί ότι τα αεροπορικά έξοδα και η διαμονή όλων των αθλητριών και αθλητών καλύπτεται από τον Θεόδωρο Κούσκο και το Mythical Coast, ενώ θα δοθεί και μια ημέρα χαλάρωσης στις ιαματικές εγκαταστάσεις του «Ιπποκράτη» στον Πολιχνίτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες με μια δεξίωση που οργανώνεται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καθώς και με άλλες δραστηριότητες, όπως η επίσκεψη των αθλητριών στον Ταξιάρχη στον Μανταμάδο, εκπληρώνοντας μια υπόσχεση που είχαν δώσει.

Νέα εποχή και για τον ΝΟΜ

Ο πρόεδρος του ΝΟΜ τόνισε επίσης τον ενθουσιασμό και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Ομίλου, καθώς και την προσέλκυση νέων αθλητών που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα της κωπηλασίας. «Υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα και ενθουσιασμός,» σημείωσε, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να εγγραφούν και να συμμετάσχουν.

Η Μυτιλήνη ετοιμάζεται για μία εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις, χαρά και υπερηφάνια, τιμώντας τις αθλήτριες που κατάφεραν να κάνουν περήφανη την Ελλάδα και την τοπική κοινωνία με τις επιτυχίες τους.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add stonisi.gr on Google ↗
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Καταστράφηκε κτηνοτροφική μονάδα από πυρκαγιά στην Πηγή

Σώθηκαν έγκαιρα τα μοσχάρια – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης από την Πυροσβεστική με τη συνδρομή του Δήμου Μυτιλήνης και εθελοντών κατοίκνων και κτηνοτρόφων της περιοχής
Καταστράφηκε κτηνοτροφική μονάδα από πυρκαγιά στην Πηγή
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Στη Βουλή από το ΚΚΕ τα προβλήματα του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας Λήμνου

Αναφορά προς τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών για ζητήματα υγιεινής, ασφάλειας, υποδομών και στελέχωσης κατέθεσε η Μαρία Κομνηνάκα και άλλοι βουλευτές του κόμματος
Στη Βουλή από το ΚΚΕ τα προβλήματα του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας Λήμνου
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Η ΛΑΣ Λήμνου ζητά άμεση παρέμβαση για το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας

Στηρίζει τα αιτήματα των γονέων για ασφάλεια, υγιεινή, επαρκή στελέχωση και ασφαλή μεταφορά των μαθητών
Η ΛΑΣ Λήμνου ζητά άμεση παρέμβαση για το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Μυτιλήνης

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στη Θεοφίλου Χατζημιχαήλ και από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου τα συνεργεία μεταφέρονται στη Γεωργίου Βοστάνη και σε γειτονικές οδούς- Θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αρνητικά και τα 30 νέα αποτελέσματα για τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο

Τα αποτελέσματα γνωστοποιήθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου από το Εργαστήριο Αναφοράς και αφορούν δείγματα που συγκέντρωσαν συνεργεία του Στρατού, του ΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ και προσωπικό του ΥΠΑΑΤ
Αρνητικά και τα 30 νέα αποτελέσματα για τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εγκαινιάζεται το ανακαινισμένο Παλαιό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου ανοίγουν το Κέντρο Πληροφόρησης και η Αίθουσα Εκθέσεων στην Πλατεία Σαπφού
Εγκαινιάζεται το ανακαινισμένο Παλαιό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ένα ψηφιακό παιχνίδι μαθαίνει στους μαθητές να προστατεύουν τα δεδομένα τους

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου παρουσιάζει στη Μυτιλήνη τα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού έργου GDPrApp την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου
Ένα ψηφιακό παιχνίδι μαθαίνει στους μαθητές να προστατεύουν τα δεδομένα τους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτη Πέρκα: Στη Βουλή η στήριξη των κτηνοτρόφων της Λέσβου

Ζητά σαφές χρονοδιάγραμμα για αποζημιώσεις, ανασύσταση των κοπαδιών και επανεκκίνηση των πληγεισών κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.
Πέτη Πέρκα: Στη Βουλή η στήριξη των κτηνοτρόφων της Λέσβου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΡΑΣΕΙΣ

Στον Μόλυβο την Πέμπτη κλιμάκιο του ΣΕΓΑΣ για το στάδιο της Μήθυμνας

Θα εξετάσει την πρόοδο των εργασιών ενόψει των 37ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων – Κάλεσμα του Δήμου Δυτικής Λέσβου για εθελοντές
Στον Μόλυβο την Πέμπτη κλιμάκιο του ΣΕΓΑΣ για το στάδιο της Μήθυμνας
ΕΛΛΑΔΑ

Χάθηκε το ένα τρίτο των γεννήσεων στη Λέσβο

Από 1.050 γεννήσεις το 2009 στις 714 το 2024 - Οι θάνατοι σχεδόν διπλάσιοι από τις γεννήσεις, ενώ στη Δυτική Λέσβο η απογραφή δείχνει απώλεια 3.843 κατοίκων μέσα σε μία δεκαετία
Χάθηκε το ένα τρίτο των γεννήσεων στη Λέσβο
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Έσπασε μεγάλο δέντρο από τον αέρα στην οδό Καραντώνη

Το δέντρο βρισκόταν σε ιδιωτικό χώρο και έγειρε προς γειτονικό κτίριο – Συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης το έκοψαν και το απομάκρυναν
Έσπασε μεγάλο δέντρο από τον αέρα στην οδό Καραντώνη
ΧΩΡΙΑ

Μια ζεστή συνάντηση της «ΚΥΨΕΛΗΣ» με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στην Αγιάσο

Χαμόγελα, μουσική, χορός και ανταλλαγή εμπειριών σε μια δράση που έφερε πιο κοντά τους ωφελούμενους και τους ανθρώπους των δύο δομών
Μια ζεστή συνάντηση της «ΚΥΨΕΛΗΣ» με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στην Αγιάσο