× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνάντηση Βέρρου με τους ερευνητές καθηγητές για το πεδίο της Στύψης

Η ομάδα των ερευνητών θα ξεκινήσει ειδικές γεωτρήσεις τον Οκτώβριο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/8/2024

Συνάντηση Βέρρου με τους ερευνητές καθηγητές για το πεδίο της Στύψης
' χρόνος ανάγνωσης

Ενημερωτική συνάντηση με την ομάδα Καθηγητών που πραγματοποιούν τη γεωφυσική-γεωλογική έρευνα με σκοπό τον ακριβή εντοπισμό του γεωλογικού πεδίου στην περιοχή Πέτρας-Στύψης, είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Καθηγητές Γεώργιος Αποστολόπουλος (Γεωφυσικός Ε.Μ.Π.), Χρήστος Ορφανός (Ερευνητής εφαρμοσμένης γεωφυσικής Ε.Μ.Π.) και ο Alireza Malehmir (Πανεπιστήμιο UPPSALA), συνοδευόμενοι από τον Ειδικό σύμβουλο σε θέματα ανάπτυξης θερμαλισμού, Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Δήμου Γιάννη Τσακίρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τη συνάντηση προκύπτει ότι τον ερχόμενο Οκτώβρη η ομάδα της γεωφυσικής έρευνας της περιοχής θα ξεκινήσει με ειδικά μέσα τις σχετικές γεωτρήσεις.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ