× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έκπτωτος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στη Δυτική Λέσβο

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ετοιμάζει σχετικό έγγραφο για την απομάκρυνση του συμβούλου λόγω χρεών στο Δήμο.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/7/2024

Έκπτωτος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στη Δυτική Λέσβο
' χρόνος ανάγνωσης

Νέο ραβασάκι σε δημοτικό σύμβουλο της Δυτικής Λέσβου, αυτή τη φορά όμως από παράταξη της αντιπολίτευσης, ετοιμάζει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, εφαρμόζοντας τον γνωστό νόμο καρμανιόλα που αφορά τα χρέη προς Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρέη του συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου αφορούσαν το Δήμο Δυτικής Λέσβου και είναι από προηγούμενα έτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αναμμένα κάρβουνα εξάλλου βρίσκεται και ένας ακόμη δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης της Δυτικής Λέσβου ο οποίος έχει οφειλές στη ΔΕΥΑΛ. Η περίπτωση του συγκεκριμένου συμβούλου εξετάζεται και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί.

Την ίδια ώρα φαίνεται ότι οι δύο πρόεδροι που είχαν κηρυχθεί έκπτωτοι λόγω χρεών στην ΔΕΥΑΛ δικαιώνονται μετά από προσφυγή που έχουν καταθέσει. Πρόκειται για τους προέδρους του Λισβορίου και της Κάπης οι οφειλές των οποίων ήταν πολύ μικρές.

Αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετώπισε σύμφωνα με πληροφορίες και τοπικός σύμβουλος της Αγιάσου ο οποίος όμως προσκόμισε σχετικά έγγραφα και απέδειξε ότι το ακίνητο για το οποίο φέρεται ότι οφείλει χρήματα στη ΔΕΥΑΛ δεν είναι δικό του και ότι πρόκειται με συνωνυμία. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ