«Τις έφαγε» και ο Grand Torino
Επίθεση από αγνώστους χθες βράδυ στην Προκυμαία, στον ακροδεξιό Ιρλανδό YouTuber που δήλωσε ότι αντιστάθηκε όπως ο… Λεωνίδας!
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/3/2020

Πόλος έλξης ακροδεξιών της Ευρώπης το τελευταίο διάστημα η Λέσβος. Έτσι μετά την ομάδα των Αυστριακών, Γερμανών και Γάλλων «ταυτοτιστών» και της δεξιάς τάσης του ακροδεξιού κόμματος AfD που αναχώρησαν από το νησί κυριολεκτικά «κρυπτόμενοι» σήμερα έγινε γνωστή η παραμονή στη Λέσβο ενός ακόμα ακροδεξιού του Grand Torino από την Ιρλανδία.
Στο σύνολο τους οι παραπάνω δηλώνουν «δημοσιογράφοι πατριωτικών μέσων ενημέρωσης» και εμφανώς ψευδολογούν σε βάρος της τοπικής κοινωνίας πάντα μιλώντας για τον κίνδυνο της κατάληψης της Ευρώπης από ξένους Ισλαμιστές.
Χθες Πέμπτη βράδυ, για δεύτερη φορά μετά την αντίστοιχη ομάδα των «ταυτοτιστών» επίθεση δέχθηκε από άγνωστους στην Προκυμαία της Μυτιλήνης και ο Grand Torino.
Όπως δήλωσε στο Αστυνομικό τμήμα Μυτιλήνης στο οποίο προσήλθε σήμερα το πρωί, χθες στην προκυμαία της Μυτιληνιάς στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας, άγνωστοι του επιτέθηκαν τον χτύπησαν και του έσπασαν το κινητό τους τηλέφωνο. Δεν υπέβαλλε όμως μήνυση. Ο ίδιος με ανάρτηση του στη σελίδα του στο Facebook σήμερα καταγγέλλει «την διεθνή των Antifa που λειτουργεί στη Μυτιλήνη» ως υπεύθυνους για τη επίθεση εναντίον του. Ταυτίζει δε τον εαυτό του με τον αρ4χαίο βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα!
Κι ενώ επίθεση δέχθηκε και η ομάδα των «ταυτοτιστών» που επίσης καταγράφηκε τουλάχιστον φωτογραφικά εντύπωση προκαλεί ότι η επίθεση που δέχθηκε ο Torino ενώ μετέδιδε απευθείας στο You Tube τα όσα υποστηρίζει, άγνωστος κατέγραψε αυτή τη επίθεση και σήμερα τη μετέδωσε μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης.