× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αργυρό μετάλλιο για τη Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη, αφού με άλμα στα 4.73μ. πήρε τη δεύτερη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ

Δημοσίευση 10/6/2024

Αργυρό μετάλλιο για τη Κατερίνα Στεφανίδη

Ακόμα μία σπουδαία σελίδα στην καριέρα της έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη τη Δευτέρα (10/6), καθώς κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια έσπασε το φετινό της ρεκόρ και με άλμα στα 4.73μ. πανηγύρισε το πέμπτο μετάλλιό της στη διοργάνωση (δύο χρυσά και τρία ασημένια μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα).

Η Ελληνίδα άλτρια, η οποία άφησε το 4.28μ, μπήκε καλά στον αγώνα, περνώντας με την πρώτη τα 4,43 μ., τα 4,58 μ., αλλά και τα 4,68 μ., με το τρίτο άλμα να είναι κι εκείνο που την έφερε στην πρώτη θέση, καθώς η Βρετανίδα Μόλι Κόντερι πέρασε το ύψος με τη 2η, όπως κι η Ελβετή Αντζέλικα Μόζερ. 

Παρέμεινε στην κορυφή η Στεφανίδη, καθώς πέρασε άνετα και τα 4.73μ, αλλά ήρθε στη συνέχεια η Μόζερ για να προσπεράσει την Ελληνίδα και με άλμα στα 4.78μ. να πετύχει εθνικό ρεκόρ και να πάρει την πρώτη θέση. 

Την τρίτη θέση κατέκτησε η Κόντερι.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ