«Γενέθλιο» γεύμα του Ερυθρού Σταυρού στη Μητρόπολη Μυτιλήνης
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων- Και κάλεσμα σε τοπικές επιχειρήσεις να συνδράμουν στο «Καλάθι της αγάπης
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/6/2024

Με αφορμή την συμπλήρωση 147 ετών από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού σταυρού προσέφερε σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου γεύμα στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου, το οποίο παρασκεύασαν και διένειμαν εθελόντριες του Τμήματος στο πλαίσιο της δράσης «Το Καλάθι της Αγάπης».
Ο Πρόεδρος Θοδωρής Βαλσαμίδης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν θερμά τις εθελόντριες του Τμήματος για την προσφορά τους αυτή, καθώς και για την αδιάκοπη συμμετοχή τους κατά την καθημερινή διαδικασία της προετοιμασίας των γευμάτων του Κοινωνικού Συσσιτίου της Μητρόπολης. Ευχαριστούν θερμά επίσης, το Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης» για την δωρεάν διάθεση τροφίμων για την παρασκευή του γεύματος που προσφέρθηκε.
Καλούν επίσης όσες τοπικές επιχειρήσεις επιθυμούν να ενισχύσουν την δράση «Το καλάθι της Αγάπης» του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την δωρεάν διάθεση τροφίμων, όπως επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Τμήματος στο τηλ. 2251029480.