«Είμαστε νησιώτες», για τέταρτη χρονιά στη Δυτική Λέσβο
Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και φέτος το καλοκαίρι διοργανώνει δωρεάν καλοκαιρινά προγράμματα απασχόλησης για παιδιά στις παραλίες Σκάλας Καλλονής και Σκάλας Πολιχνίτου
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/6/2024

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ανακοινώνει την έναρξη υλοποίησης του Δωρεάν Καλοκαιρινού Προγράμματος «Είμαστε Νησιώτες».
-25 Ιουνίου με 19 Ιουλίου Σκάλα Καλλονής
-22 Ιουλίου με 02 Αυγούστου στη Σκάλα Πολιχνίτου
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο γραφείο Αθλητισμού (πίσω από την εθνική τράπεζα της Καλλονής) ή αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο [email protected] μέχρι και τις 20 Ιουνίου για τη Σκάλα Καλλονής και μέχρι τις 14 Ιουλίου για την Σκάλα Πολιχνίτου.
-Για περισσότερες πληροφορίες υπεύθυνη του προγράμματος Παπασταύρου Βασιλική (ΠΕ Φυσικής Αγωγής) 22530-30005.
Κατεβάστε την αίτηση
https://www.mwlesvos.gr/.../programma-eimaste-nisiotes-2024/
-Η αίτηση υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύεται από Ιατρική Βεβαίωση ότι το παιδί είναι ασφαλές για άθληση.