× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αναβάλλει τους αγώνες του Σαββατοκύριακου η ΕΠΣΛ

Εκφράζοντας την συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα του λαού της Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/2/2020

Αναβάλλει τους αγώνες του Σαββατοκύριακου η ΕΠΣΛ

Με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό ότι αναβάλλονται οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 29/2-1/3, στα πλαίσια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του Λεσβιακού λαού. Τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα αλλά με μετακίνηση κατά μια εβδομάδα πίσω, κάτι που σημαίνει ότι το κανονικό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου θα ολοκληρωθεί στις 4-5 Απριλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Στα πλαίσια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και συμπαραστεκόμενοι στα δίκαια αιτήματα του Λεσβιακού λαού, με απόφαση της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Λέσβου, τα γραφεία της Ένωσης παραμένουν κλειστά το διήμερο 26-27/2/2020.

Επίσης, η ΕΠΣ Λέσβου ανακοινώνει ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες για το Σαββατοκύριακο 29/2-1/3 και συγκεκριμένα η 22η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου και η 6η αγωνιστική της Κ16. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε κανονική σειρά σύμφωνα με το πρόγραμμα με ημερολογιακή μετακίνηση κατά μία εβδομάδα προς τα πίσω."

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ