× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έρχεται τον Αύγουστο το Undefined Shapes II

Διεθνής συνάντηση ηλεκτρονικής μουσικής, 3 - 4 Αυγούστου, στη Σκάλα Καλλονής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/4/2024

Έρχεται τον Αύγουστο το Undefined Shapes II

Στο Undefined Shapes II, τη διήμερη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Σκάλα Καλλονής Λέσβου 3 και 4 Αυγούστου 2024. Θα συμμετάσχουν και οι καλλιτέχνες: Paula Koski (Βερολίνο), Tikis (Θεσσαλονίκη), Tokageroh (Θεσσαλονίκη), Saefro (Αθήνα), Mic Meimaroglou (Λέσβος)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Paula Koski ειδικεύεται στον χώρο ανάμεσα στο cerebral καιτο γρήγορο, groovy techno. Η Φινλανδή, με έδρα το Βερολίνο, DJ βρίσκεται στο στοιχείο της όταν παρουσιάζει γεμάτα ενέργεια peak-time ή closing σετ, όπως στο Tresor Berlin ή το Post Bar Helsinki, όπου είναι resident.

Η Paula εμπνέεται από την queer techno σκηνή, όπου βρίσκει εκφραστική ελευθερία ως μέρος της LGBTQIA+ κοινότητας. Άμεσα συνδεδεμένη με το κοινό της, ζωντανεύει τα σετ της μέσα από τις εμπειρίες ομοϊδεατών της – σε dance floor και σε πόλεις που έχουν περισσότερο ανάγκη την παρουσία της.

Το ταλέντο της Paula να αφηγείται ιστορίες μέσω των σετ της πηγάζει από το παρελθόν της ως δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια του οποίου ξεκίνησε την καριέρα της ως DJ. Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να αναγνωριστεί το δυναμικό της και μετακόμισε στο Βερολίνο για να ακολουθήσει τις μουσικές της φιλοδοξίες. Για αρκετά χρόνια, η Paula συνέχισε τη δουλειά της ως συντάκτης για το techno μεγαθήριο Monument, όπου ήταν επίσης υπεύθυνη για πρεμιέρες και resident.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα, με έμφαση στη δική της μουσική και εμφανίσεις στα Berghain, RSO, Hall Tallinn, καθώς και σε άλλα σημαντικά κλαμπ στην Ευρώπη και όχι μόνον, προσέξτε την Paula καθώς ενώνει τα dance floor μαζί με ονόματα όπως οι DVS1, Aurora Halal, Stef Mendesidis και πολλοί ακόμη.

Μαζί με την Paula, ο Tikis είναι ευρέως γνωστός από το Θεσσαλονικιό ντουέτο 9West, με κυκλοφορίες σε labels όπως οι DESSOUS και LIEBE DETAIL, υπόσχεται μια ενδιαφέρουσα μουσική παρουσία. Έχοντας ρίζες στη Μυτιλήνη με μια πινελιά από την ενέργεια της Θεσσαλονίκης, ο Tokageroh είναι ένας παραγωγός που δημιουργεί ηλεκτρισμό στην στο ηλεκτρονικό μουσικό πεδίο.

Ο Saefro από την Αθήνα συμμετέχει στο σχήμα και της φετινής διοργάνωσης. Είναι μέλος του SOCIETY 3000, ραδιοφωνικός παραγωγός στο Cannibal Radio και ενεργά εμπλεκόμενος σε DIY/underground συλλογικότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πέμπτος καλλιτέχνης σε αυτή την ανακοίνωση είναι ο Mic Meimaroglou. Κομβική φυσιογνωμία στο κίνημα της techno στη Λέσβο, ο Mic Meimaroglou είναι ιδρυτής της USM Recordings και της συλλογικότητας για την ηλεκτρονική μουσική της Λέσβου ΣΥΝTHESIS.

Paula Koski podcast for Glitch Festival:
https://soundcloud.com/glitchfestival/podcast-061

Paula Koski @ HOR Berlin
https://www.youtube.com/live/eMcHQxuNfyI?si=H9Q7gfUQQc8yvNAC

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την καλλιτεχνική πλατφόρμα "ΣΥΝTHESIS - Electronic Music Community of Lesvos" και το Society 3000 (Athens).

Διοργάνωση: USM Recordings

Εισιτήρια
https://cometogether.live/event/866

Undefined Shapes Website
https://www.undefinedshapes.gr

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ

«Βυζαντινός Ελληνισμός» πρωτότυπη μουσική παράσταση

Παρουσιάστηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
ΘΕΑΤΡΟ

Χάρη στη «Φλόγα» αγαπήσαμε κι άλλο τη ζωή

Είδαμε τη θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Αντουέλ Νάκε, για καλό σκοπό, στο καφενείο «Πι»
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΘΕΑΤΡΟ

Μαύρη κωμωδία του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Το 50% των εσόδων θα διατεθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Για την εγγραφή στην Α τάξη Γυμνασίου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

«Χόρεψέ με πατέρα» σήμερα, Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Αρμένης μιλά στο «Ν» για το έργο της Κατερίνας Αντωνιάδου
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ένα μυθιστόρημα «αληθινό» για την πολιτική και τη Δικαιοσύνη

Με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Χατζηχαραλάμπους το Σάββατο στα Κεντρικά Λύκεια Μυτιλήνης, μιλήσαμε με τον συγγραφέα
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Λαμπάδες... origami στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Κυδωνιών

Μια πρωτότυπη πασχαλινή δράση
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μοναδικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο

Από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης με το Εργαστηριακό Κέντρο Μυτιλήνης