× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ασημένια γενέθλια για τη Μιχαέλα Φιάσκα!

Επέστρεψε δυναμικά από τραυματισμό και ανέβηκε στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ23 σε ανώμαλο έδαφος

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 24/2/2020

Ασημένια γενέθλια για τη Μιχαέλα Φιάσκα!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου, που διοργανώθηκε στην Πηγή Τρικάλων, αποτέλεσε έναν ακόμα αγώνα στον οποίο η Λέσβος κατακτά μετάλλιο, χάρη στη Μιχαέλα Φιάσκα της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, που αναδείχθηκε ασημένια πρωταθλήτρια κάτω των 23 ετών, τερματίζοντας τα 6χλμ σε 21.38.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια Ελλάδας πέρυσι στην ίδια διοργάνωση, κατόρθωσε να επιστρέψει στις αγωνιστικές επιτυχίες παρότι προερχόταν από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, που της στέρησε ενδεχομένως και μια διεθνή συμμετοχή με την εθνική ομάδα. Όχι μόνο δεν τα παράτησε, αλλά απέδειξε πως δικαίως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες της ηλικίας της, προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή της. Και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων της.

Ωστόσο, υπήρξαν και άλλοι αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος στην ίδια διοργάνωση, δίνοντας τη δική τους μάχη σε κάθε ηλικιακή κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ντενίζ Δημάκη (φώτο), που κατάγεται από το νησί και ανήκει στον ΓΑΣ Ιλισσός Αθηνών, τερμάτισε στην 9η θέση των 8χλμ στις γυναίκες με 29.30.

Στα 4χλμ κάτω των 18 ετών, η Μαρία Μπαρέλλη (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) τερμάτισε στη 13η θέση σε 15.24, ενώ στην ίδια κούρσα η Ευστρατία Πλωμαρίτου (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) κατετάγη στην 23η θέση με 16.04. Αρκετά καλά τα πήγε και η Άννα Καραγιάννη (ΑΕ Λήμνου), που ήταν 32η με 16.24.

Ο Γιώργος Παπαφιλίππου (Φιλαθλητικός Μυτιλήνης) τερμάτισε στην 22η θέση των 5χλμ κάτω των 18 ετών με χρόνο 16.46, ενώ ο Στέφανος Χατζόγλου (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) ήταν 41ος στα 4χλμ κάτω των 16 ετών, ολοκληρώνοντας τον αγώνα του σε 14.41. Στον ίδιο αγώνα ο Κωνσταντίνος Λαζαρίδης (ΑΕ Λήμνου) ήταν 96ος με 19:56.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, η Ειρήνη Γεραγωτέλλη (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης) τερμάτισε στην 66η θέση των 3χλμ κάτω των 16 ετών, με χρόνο 12.37.

Με πληροφορίες από SportLesvos.gr

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ