× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Όλγα Φιάσκα από χρυσάφι!

Η 19χρονη βαδίστρια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 20χλμ βάδην κάτω των 23 ετών, με την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση συνολικά και με τις Κελεμένη, Βαλιοντή, Φλωροπούλου

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 16/2/2020

Όλγα Φιάσκα από χρυσάφι!
Φωτογραφία | SportLesvos.gr

Η Όλγα Φιάσκα απέδειξε ότι έχει έρθει για να μείνει στο βάδην και με μία εκπληκτική προσπάθεια κέρδισε την πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ βάδην κάτω των 23 ετών, τερματίζοντας σε χρόνο 1:40:20.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την χάλκινη Ολυμπιονίκη νέων του 2018, ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος σε αυτή την απόσταση των 20χλμ και η επίδοσή της είναι εξαιρετική για αθλήτρια που ανήκει ηλικιακά στην κατηγορία των νεανίδων (Κ20). Η Φιάσκα τερμάτισε μάλιστα με μεγάλη διαφορά από την αθλήτρια που ακολούθησε στη 2η θέση, την 22χρονη Ευσταθία Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός Αθηνών).

Στην 4η θέση του ίδιου αγώνα κατετάγη η Δέσποινα Κελεμένη, επίσης της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, με 1:57:0, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Λέσβος έχει δημιουργήσει πλέον σχολή στο άθλημα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την παρουσία δύο ακόμη αθλητριών του Γρηγόρη Κοντού στο Φεστιβάλ Βάδην, που διοργανώθηκε παράλληλα για τις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες.

Η 16χρονη Σοφία Βαλιοντή τα πήγε περίφημα στα 5χλμ βάδην, τερματίζοντας σε 27:30, ενώ η 13χρονη Αθηνά Φλωροπούλου ολοκλήρωσε με άψογη τεχνική σε 10:12 τα 2χλμ βάδην. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ