× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Οι ανασκαφές στη Δυτική Λέσβου δίνουν αναπτυξιακή κατεύθυνση στον πολιτισμό»

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δυτικής Λέσβου Ζαχάρω Ιωακείμ παρέστη στην κοπή βασιλόπιτας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/1/2024

«Οι ανασκαφές στη Δυτική Λέσβου δίνουν αναπτυξιακή κατεύθυνση στον πολιτισμό»

Στην κοπή της βασιλόπιτας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου παρέστη σήμερα εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ζαχαρώ Ιωακείμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κ. Ιωακείμ συνεχάρη τον Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου για το δεκαετές έργο του σε όφελος του πολιτισμού στο νησί και για την ανάδειξη μέσω των αρχαιοτήτων της ιστορίας του τόπου μας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «ο κ. Τριανταφυλλίδης με σημαντικές του παρεμβάσεις ανέδειξε ξεχασμένους αρχαιολογικούς χώρους στο Δήμο Δυτικής Λέσβο. Η συνεχιζόμενη ανασκαφή στην αρχαία Άντισσα, οι παρεμβάσεις του στους υστεροβυζαντινούς ναούς στα Δάφια, το Κεράμι, στην Πέτρα, η στερέωση των βράχων στη Μήθυμνα και όσες άλλες παρεμβάσεις προγραμματίζονται να γίνουν με τη συνεργασία του Δήμου Δυτικής Λέσβου, αποδεικνύουν το ότι ο πολιτισμός μπορεί να λειτουργήσει σε κατεύθυνση αναπτυξιακή». 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ