× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συναντήσεις Σταύρου Κελέτση στη δυτική Λέσβο

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισκέφτηκε το δήμο Δυτικής Λέσβου και εγκαινίασε παραληπτήριο γάλακτος στο Σκαλοχώρι

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/1/2024

Συναντήσεις Σταύρου Κελέτση στη δυτική Λέσβο
φωτό-βίντεο Στρατής Βέρρος

Συνεχίζει για δεύτερη μέρα την επίσκεψη του στη Λέσβο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης συνοδευόμενος από το βουλευτή Λέσβου της Ν.Δ.Χαράλαμπο Αθανασίου.Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου συναντήθηκε στην Καλλονή με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο ενώ αργότερα πραγματοποίησε τα εγκαίνια παραληπτηρίου γάλακτος στο Σκάλοχώρι. Ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου μετά το τέλος της συνάντησης με τον κ.Κελέτση δήλωσε ότι «είχαμε μια σύντομη παρουσίαση του δήμου μας όπως και παρουσίαση των προβλημάτων και ο υπουργός είχε ευηκωτα ότα και θα συνεχίσουμε την συνομιλία και στο υπουργείο στην Αθήνα». Από την μεριά του ο κ.Κελέτσης σημείωσε «διαπίστωσα ότι είναι ένας δήμος που έχει ως αντικείμενο όλα αυτά που ασχολούμαστε εμείς στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Συνεπώς υπάρχει ένα πεδίο λαμπρό συνεργασίας. Κάναμε μια πρώτη εξέταση των θεμάτων που απασχολούν τον δήμο και είπαμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί με την συμπαράσταση του προέδρου μας του κ.Αθανασίου προκειμένου να λύσουμε τα όσα προβλήματα δική μας αρμοδιότητας υπάρχουν».
Τον κ.Κελέτση συνόδευε ο βουλευτής Λέσβου της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου ο οποίος σημείωσε ότι «στον κ.Κελέτση ο Πρωθυπουργός του έχει αναθέσει την αρμοδιότητα για την κτηνοτροφία, την αλιεία και την μελισσοκομία.Συνεπώς δεν ήταν δυνατόν να μην έρθουμε από τη δυτική Λέσβο και να επισκεφτούμε και τον δήμαρχο που εδώ είναι η πηγή της κτηνοτροφίας. Αναπνέει δηλαδή η κτηνοτροφία από τη δυτική Λέσβο».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ