× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εκοψαν την πίτα οι εργαζόμενοι της Δυτικής Λέσβου

Με ευχές για μία νέα παραγωγική χρονιά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/1/2024

Εκοψαν την πίτα οι εργαζόμενοι της Δυτικής Λέσβου
Φωτογραφίες-Βιντεο: Στρατής Βέρρος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα των Εργαζομένων του Δήμου Δυτικής Λέσβου έκοψαν το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου των Εργαζομένων ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, με ευχές για μία νέα παραγωγική χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην αναγνώριση εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, του νεοσύστατου Δήμου Δυτικής Λέσβου και του Αναπτυξιακού του Οργανισμού σε εκείνους τους φορείς που έχουν αφήσει ήδη ένα πολύ ισχυρό αποτύπωμα στα αυτοδιοικητικά πράγματα.
«Ξεκινήσαμε όλοι μαζί από το μηδέν πριν από τέσσερα χρόνια και το αποτέλεσμα αυτό που αναγνωρίζουν σήμερα ως και οι πολιτικοί μας προϊστάμενοι, οφείλεται και σε εσάς. Σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί με τον ίδιο ζήλο και ακόμα πιο δυναμικά», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόντες στην εκδήλωση της κοπής και ο Γραμματέας του Δήμου Δυτικής Λέσβου Άρης Χατζηκομνηνός και σύσσωμη η δημοτική αρχή.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ