× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Lidl Ελλάς απορροφά τον ΦΠΑ σε πάνω από 60 προϊόντα βασικής ανάγκης

Από τις 2 έως τις 31 Ιανουαρίου, προχωρά σε μείωση τιμών ίση με την αξία του ΦΠΑ, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση

Δημοσίευση 9/1/2024

Η Lidl Ελλάς απορροφά τον ΦΠΑ σε πάνω από 60 προϊόντα βασικής ανάγκης
' χρόνος ανάγνωσης

Κάθε νέα χρονιά ξεκινά με χαρά, αισιοδοξία, ελπίδα, αλλά και τις βασικές ανάγκες του νοικοκυριού, που δεν μπορούν και δεν πρέπει να περιμένουν. Γι’ αυτό και η Lidl Ελλάς με στόχο τη στήριξη του Έλληνα καταναλωτή την απαιτητική περίοδο μετά τις γιορτές, προχωρά σε απορρόφηση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) σε περισσότερα από 60 είδη βασικής ανάγκης μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Αυτό σημαίνει ότι η Lidl Ελλάς προχωρά σε μείωση τιμής ίση με την αξία του ΦΠΑ στα πιο βασικά τρόφιμα, το τυρί, τα ζυμαρικά, το γιαούρτι, το ρύζι, τα αβγά, οι φακές, το αλεύρι, το ηλιέλαιο, τα φρούτα και τα λαχανικά αλλά και προϊόντα οικιακής χρήσης, όπως το χαρτί υγείας και τα καθαριστικά. Η κίνηση αυτή στοχεύει στην οικονομική ανακούφιση των πελατών και στη στήριξη των πιο ευάλωτων νοικοκυριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς, τονίζει πως «τα μέτρα αυτά αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά στην πράξη ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των καταναλωτών στις πιο δύσκολες στιγμές, για να μην χρειάζονται να κάνουν συμβιβασμούς στα εβδομαδιαία ψώνια».

Η Lidl Ελλάς έχει προχωρήσει σε μόνιμη μείωση τιμής έως και 37% σε περισσότερα από 330 προϊόντα, που πραγματικά κάνουν τη διαφορά στον οικογενειακό προϋπολογισμό, μειώνοντας χαρακτηριστικά την τιμή του γάλακτος κάτω από 1 ευρώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πρόκεται για τη μοναδική αλυσίδα που προβαίνει σε δυνατές προσφορές στις ήδη χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ενώ οι πελάτες της επωφελούνται καθημερινά και μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus, όπου έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν μέχρι και 1000€ τον χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εταιρεία μέχρι σήμερα εφαρμόζει πιστά όλες τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για ελάφρυνση του βασικού καλαθιού του νοικοκυριού αλλά παράλληλα αναλαμβάνει με ευθύνη και συνέπεια δικές της πρωτοβουλίες, ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους Έλληνες καταναλωτές.
Η Lidl Ελλάς, με συνέπεια και σεβασμό απέναντι στον καταναλωτή, παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, διασφαλίζοντας για τους πελάτες της και ποικιλία και οικονομία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΡΟΤΕΣ

Στήσε τώρα τον χειμωνιάτικο μπαχτσέ

Ο γεωπόνος Θοδωρής Αγγελέλλης εξηγεί ποια λαχανικά φυτεύονται αυτή την εποχή, τα οφέλη, το σωστό χρονοδιάγραμμα και όλα τα μυστικά της καλλιέργειας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλιοπωλείο Φωτίου: Μια ιστορία γνώσης και εμπιστοσύνης

Για περισσότερα από 40 χρόνια, το βιβλιοπωλείο που αγαπά το παιδί, το σχολείο και το βιβλίο
ΚΟΣΜΟΣ

Καταγγελίες για χαμηλές τιμές στα κρασοστάφυλα της Ριόχα

Οι συνεταιρισμοί των αμπελουργών μιλούν για καταχρηστικές εμπορικές πρακτικές και αδυναμία κάλυψης του κόστους παραγωγής
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Πτώση της αγροτικής παραγωγής στην Ελλάδα

Η πτώση αυτή συνδέεται με τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ντάνιελ» το φθινόπωρο του 2023.
ΑΓΡΟΤΕΣ

Εμπλοκή στις πληρωμές των προγραμμάτων ΟΕΦ

Κίνδυνο απώλειας ευρωπαϊκής χρηματοδότησης επισημαίνει η ΕΘΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΟΡΑ

Για ακόμα μία φορά, το πιο οικονομικό καρότσι στα Lidl

Στο πλαίσιο της ενέργειας, πραγματοποιήθηκε αγορά 44 βασικών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης από την εταιρεία ερευνών IWD
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Η φωνή των νησιών εισακούστηκε – μείωση ΦΠΑ στο Βόρειο Αιγαίο»

«Το αίτημα των Επιμελητηρίων Βορείου Αιγαίου έγινε πράξη στην 89η ΔΕΘ» λέει ο Βαγγέλης Μυρσινιάς
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΡΟΤΕΣ

Μείον 32.000 δηλώσεις στο ΟΣΔΕ 2025

Η μελέτη των αιτήσεων αυτών θα αποκαλύψει πολλά από τα κριμένα μυστικά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αποκαλυπτική συνέντευξη του αντιπροέδρου της ΠΕΦΑΣΥ Γιάννη Φλωριδη στο ρ/σ 99 FM ΣΤΟΝΗΣΙ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑ

Γυρίζουν την πλάτη οι ντόπιοι καταναλωτές στην αγορά της Μυτιλήνης;

Μειωμένος ο τζίρος των εκπτώσεων στα καταστήματα της πόλης το καλοκαίρι. Πανελλαδικό φαινόμενο χαρακτηρίζει το γεγονός ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και προβλέπει δύσκολο χειμώνα για τις επιχειρήσεις
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Danza Pasion: The Hall of Dancesport στη Μυτιλήνη

Η αγαπημένη σχολή χορού σε νέο χώρο, γεμάτο ρυθμό, έμπνευση και κίνηση
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Παγκράτιο άθλημα για παιδιά Shootfighters C.S.A

Αυθεντική ελληνική πολεμική τέχνη για σωματική και ψυχική ενδυνάμωση
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με 25 ευρώ στο Αϊβαλί κάθε Πέμπτη

Κοινή απόφαση των ετιαρειών Jalem Tours, Ugur Jale και Turyol να προχωρήσουν σε μείωση της τιμής του εισιτηρίου για το δρομολόγιο Μυτιλήνη - Αϊβαλί - Μυτιλήνη