× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κακή παρένθεση στη Ραφήνα

Ο Αιολικός ηττήθηκε με 3-1 από τη Θύελλα και παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του 6ου Ομίλου στη Γ' Εθνική

Δημοσίευση 9/2/2020

Κακή παρένθεση στη Ραφήνα

Τέλος στο σερί επιυχιών του Αιολικού έβαλε η Θύελλα Ραφήνας, νικώντας την ομάδα της Μυτιλήνης με 3-1 στο ματς της 19ης Αγωνιστικής του 6ου Ομίλου στη Γ' Εθνική. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τον Αιολικό με τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς στον πάγκο, έχοντας πάντως τρεις πολύ σημαντικές απουσίες (Αντόνοφ, Κατσίκης, Σπόλιαριτς).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Θύελλα προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με τον Σαντίκου, ωστόσο ο Αιολικός ισοφάρισε με τον Μπουρού (45') και πήγε έτσι στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1 για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μπουντάκη κόντρα στη ροή του αγώνα για το 2-1 (54') και με τον Κανελλόπουλο (67') λίγο αργότερα πήραν αέρα δύο τερμάτων, πετυχαίνοντας το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Παρά την ήττα, ο Αιολικός διατηρεί το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη (πιθανή) ισοβαθμία των δύο ομάδων, αφού είχε κερδίσει στον Α' Γύρο με 3-0 την ομάδα της Ραφήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του 6ου Ομίλου στη Γ' Εθνική

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ν. Μεσολόγγης): Πάντος, Αράπης, Μανδύλης, Γεωργόπουλος (53' Μπουντάκης), Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (83' Ζέκιο), Ντόσκας, Κανελλόπουλος (78' Ματσάδες), Δημητρίου, Σουλτανίδης (88' Τσάκωνας)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλ. Πέτροβιτς): Βρονταράς, Αγριμάκης (81' Τριλιανός), Μπάρκας, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Παλαμουτσής, Τσιπάς (68' Μπατίζ), Αλαγιάννης (57' Καλαφάτης), Μπουρούς, Λαμπράκης 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ