× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κόβουν την πίτα τους οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/2/2020

Κόβουν την πίτα τους οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 6 και 30 το απόγευμα στην καφετέρια Chez Moi 2 που βρίσκεται στην οδό Λαδάδικα 8 στην Προκυμαία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου «καλεί τους συναδέλφους να απομονώσουν τις ρατσιστικές, ακροδεξιές φωνές που στοχοποιούν πρόσφυγες και μετανάστες, τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, βγάζοντας για άλλη μια φορά “λάδι” τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και των φίλων τους στην ΕΕ που ευθύνονται για αυτήν την κατάσταση και στο νησί μας και συνεχίζουν απροκάλυπτα τον εμπαιγμό σε βάρος των νησιωτών.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων του νησιού μας και σε αυτήν την κατεύθυνση καλούμε σε επαγρύπνηση μπροστά στα σχέδια της κυβέρνησης να κατατεθεί το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο έχει ήδη καλέσει σε απεργία για την ημερομηνία που κατατίθεται το νομοσχέδιο κι εκεί να δοθεί μαζική απάντηση μαζί με όλα τα άλλα σωματεία του νησιού μας στον δρόμο, καθώς εκεί φοβούνται να μας βλέπουν οι κυβερνώντες, γι’ αυτό και ετοιμάζουν νομοθεσία που θα στείλει το εργατικό κίνημα στο πεζοδρόμιο! Να μην τους περάσει»!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ