× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αγιασμός των υδάτων στη Σκάλα Καλλονής

Με την παρουσία του δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου, του αντιπεριφερειάρχη Στρατή Κυρατζή πολλών πιστών και κατοίκων της περιοχής ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος έριξε το σταυρό στα νερά του λιμανιού της περιοχής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/1/2024

Αγιασμός των υδάτων στη Σκάλα Καλλονής

Με τη συμμετοχή πολλών πιστών και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο ανήμερα των Θεοφανίων η τελετή αγιασμού των υδάτων, από τον Μητροπολίτη Καλλονής - Μηθύμνης Χρυσόστομο  στο όμορφο λιμανάκι της Σκάλας Καλλονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, ο αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κυρατζής, και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευχές για υγεία, ειρήνη, ανάπτυξη  και καλή φώτιση σε όλους τους κατοίκους του Δήμου και ολόκληρου του νησιού έστειλε ο δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος, ο οποίος ξεκίνησε τη νέα του θητεία με αισιοδοξία για το μέλλον όπως δήλωσε στο «Ν». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ