× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Νικόλας Αθανάσης προτείνει αλλιώτικες εκδρομές στη Λέσβο

Ποδαρικό των καλεσμένων έκανε ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου στο στούντιο του «Ν» μιλώντας μαζί μας για τον τουρισμό, τις ομορφιές του τόπου και τις προσδοκίες της νέας χρονιάς

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 4/1/2024

Ο Νικόλας Αθανάσης προτείνει αλλιώτικες εκδρομές στη Λέσβο

Ποδαρικό στο στούντιο του ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm για το 2024 και την εκπομπή «Ανθέων 99» έκανε ο Νικόλας Αθανάσης, οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Λέσβου, αλλά και παραγωγός της εκπομπής «Ευ Ζην» στους 99 στα fm. Ας σημειωθεί ότι λόγω της εκλογής του έτερου ραδιοφωνικού παραγωγού, Χρήστου Δαγιέλλη στο Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης, η εκπομπή «Ευ Ζην» για τον Ιανουαριο θα γίνεται κάθε Τετάρτη στις 7 το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νικόλας Αθανάσης μας πρότεινε αλλιώτικες εκδρομές και διαδρομές, επισημαίνοντας ότι όσες φορές και να γυρίσει αρκετά χωριά του νησιού (και το έχει κάνει αρκετά), κάθε φορά ανακαλύπτει νέα πράγματα. Για το σαββατοκύριακο πρότεινε βόλτα από νωρίς το πρωί σε Υψηλομέτωπο, Στύψη, Πελόπη και Κάπη για μοναδικές γεύσεις, τοπία, κτήρια που πρέπει να αξιοποιηθούν και ανθρώπους στα χωριά πολύ πρόθυμους να δείξουν τον τόπο τους.

Αναφέρθηκε στην αύξηση του τουρισμού από την Τουρκία και στις προσπάθειες που είχε κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου με την Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και οι παλιοί πρόεδροι του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Μαθιέλλης και Θράσος Καλογρίδης, καθώς και η «συνύπαρξη».

Αναφέρθηκε στην ακρίβεια, υπογραμμίζοντας από την άλλη την καλύτερη ποιότητα ζωής στην περιφέρεια, στην αύξηση στις τιμές του λαδιού και των τυοκομικών προϊόντων, στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις αυξημένες προσδοκίες των Λέσβιων από τις νέες Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη: 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος