× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Αναλυτικά όλα τα ονόματα και οι αρμοδιότητες –Επιπλέον δείτε ποιοι ορίζονται Εντεταλμένοι σύμβουλοι καθώς και σε ΔΕΥΑΛ, ΔΕΔΑΠΑΛ, Δημοτική Επιτροπή και στις σχολικές επιτροπές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/12/2023

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος όρισε για ένα έτος την θητεία των νέων 9 Αντιδημάρχων του Δήμου που αναλαμβάνουν τις αρμοδιότητες τους από 1 Ιανουαρίου 2024. Τη νέα δημοτική αρχή συνθέτουν πρόσωπα που ήδη εκτελούν καθήκοντα αντιδημάρχου από διαφορετικούς τομείς ευθύνης αλλά δεν λείπουν και οι νεοεισερχόμενοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δυτικής Λέσβου από έχουν ως εξής:

  • Ανδρέας Αξής, ορίζεται Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Κλιματικής Προστασίας με αρμοδιότητες τη Διεύθυνση Καθαριότητας και το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας.
  • Γιώργος Αλάνης, ορίζεται Αντιδήμαρχος Υποδομών-Έργων και Πολεοδομίας με αρμοδιότητες τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας, το Γραφείο Γραμματείας και το Γραφείο Αδειών Δόμησης.
  • Ιορδάνης Ιορδάνου, ορίζεται Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού και Έργων Αυτεπιστασίας με αρμοδιότητες στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών και το Αυτοτελές Τμήμα Αυτεπιστασίας και Συντηρήσεων.
  • Ασανούλα Γιαννή-Κοκκινέλλη, ορίζεται Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης,Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης με αρμοδιότητες στη Διεύθυνση Επιχειρησιακού Σχεδιασμού ( πλην Τμήματος Τοπικής Ανάπτυξης και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας) και στη Διαχείριση Άρδευσης.
  • Ζαχαρώ Ιωακείμ, ορίζεται Αντιδήμαρχος Πολιτισμού με αρμοδιότητες στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας,Παιδείας και Πολιτισμού (πλην Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας,Δια βίου μάθησης Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
  • Αλέξανδρος Ροδίτης, ορίζεται Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Νεολαίας και Εθελοντισμού με αρμοδιότητες Αθλητισμού και Νέας Γενιάς στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.
  • Αφροδίτη Βατή-Μαριόλα, ορίζεται Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Τουριστικής Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας με αρμοδιότητες στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Τουρισμού της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού.
  • Δημήτριος Αλεξίου, ορίζεται Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια βίου Μάθησης με αρμοδιότητες Παιδείας και Δια βίου Μάθησης στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού.
  • Γεώργιος Μακρογιάννης, ορίζεται Αντιδήμαρχος Συντονισμού Κοινοτήτων και Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών με αρμοδιότητες την επίλυση των προβλημάτων των Προέδρων των Κοινοτήτων και τις Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Να σημειωθεί ότι ο κ.Αλεξίου και ο κ.Μακρογιάννης είναι άμισθοι Αντιδήμαρχοι.

Για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου θα προταθεί ο Στρατής Γελαγώτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου αναλαμβάνουν οι:

  • Βασίλης Τιτιρέκης σε θέματα που αφορούν τη Διεύθυνση Προσωπικού και τη Διεύθυνση ΚΕΠ.
  • Χαράλαμπος Δερεδίνης σε θέματα που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού.
  • Φωτεινή Αντωνοπούλου σε θέματα που αφορούν την Κοινωνική Προστασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας,Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για την Δημοτική Επιτροπή:
Γεώργιος Αλάνης πρόεδρος
Χαράλαμπος Ελευθερίου
Παναγιώτης Δήσσος
Χαράλαμπος Μαραγκός
Νικόλαος Αλεξανδρής

Για τη ΔΕΔΑΠΑΛ:
Στέφανος Αποστόλου
Γεώργιος Σαρόγλου
Γεώργιος Μακρογιάννης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το Λιμενικό Ταμείο:
Ιορδάνης Ιορδάνου
Βασίλης Τιτιρέκης
Χαράλαμπος Μαραγκός
Δημήτρης Αλεξίου

Για τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης:
Νικόλαος Αλεξανδρής
Φωτεινή Αντωνοπούλου

Για τη ΔΕΥΑΛ:
Γιώργος Αλάνης
Παναγιώτης Δήσσος
Χαράλαμπος Ελευθερίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ο Νικόλαος Περιβολάρης και πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ο Παναγιώτης Δήσσος.



ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ