× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Lidl Ελλάς στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτά τα Χριστούγεννα

Για 11η συνεχή χρονιά, ενισχύει το πλέγμα στήριξης και προστασίας για τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας και χαρίζει χαμόγελα στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο

Δημοσίευση 18/12/2023

Η Lidl Ελλάς στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτά τα Χριστούγεννα

Από τις 11 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2023, με κάθε σκανάρισμα της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus, η Lidl Ελλάς προσφέρει 0,10€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τη στήριξη του προγράμματος «Δημιουργική απασχόληση για νοσηλευόμενα παιδιά», που υλοποιείται σε έξι νοσοκομεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και συγκεκριμένα στην Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» και στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Από την αρχή του προγράμματος έως σήμερα, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει υποστηρίξει 85.959 παιδιά που νοσηλεύτηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ και πλέον 11 χρόνια, η Lidl Ελλάς αποτελεί διαχρονικό συνοδοιπόρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας προσφέρει πάνω από 1,2 εκ. ευρώ για την ενίσχυση ευάλωτων παιδιών και οικογενειών.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες:
Από το 2015, έχει διαθέσει ακίνητό της στη Νέα Μάκρη για να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Νομού Αττικής.
Έκτοτε, καλύπτει σε μηνιαία βάση όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου, έχοντας παραχωρήσει στον οργανισμό δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα οποία καθημερινά επισκέπτονται καταστήματα του δικτύου της Lidl Ελλάς και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των σπιτιών φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα.

Από τον Μάιο του 2021, έχει παραχωρήσει δεύτερο ακίνητό της στην Επανομή Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξόπλισε για να λειτουργήσει ως Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

Πρεσβευτής της χριστουγεννιάτικης ενέργειας είναι ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος, ως κοινωνός του μηνύματος της Lidl Ελλάς, καλεί το κοινό να συμμετέχει και να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη Lidl Ελλάς, η φροντίδα των παιδιών αποτελεί σταθερή προτεραιότητα και το αποδεικνύει μέσα από πολυάριθμες πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας. Μέσω της συνεργασίας της με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η εταιρεία προσφέρει ουσιαστική στήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery και να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή.

Σκανάρετε και εσείς την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus για καλό σκοπό και γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας!

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:
corporate.lidl.gr
facebook.com/lidlgr
twitter.com/Lidl_Hellas_
instagram.com/lidl_hellas
linkedin.com/company/lidl-hellas
youtube.com/lidlhellas

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑ

Η αγορά της Μυτιλήνης περιμένει...«Ανάσταση», τη Μεγάλη Εβδομάδα

Υποτονική είναι η κίνηση στα καταστήματα της πόλης παρά το γεγονός ότι είμαστε μια ανάσα πριν το Πάσχα. Στα δώρα και στις επιδοτήσεις που πληρώνονται από βδομάδα, εναποθέτουν οι έμποροι τις ελπίδες τους
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στο Βόρειο Αιγαίο

Αύξηση καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο κατά 15,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Με έξι ώρες καθυστέρηση η αναχώρηση του Aqua Blue

Θα αναχωρήσει την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 9:00 το βράδυ αντί στις 3:00 το απόγευμα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βραδιά με γεύσεις Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

Άλλη μια προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών από την Αγγλία
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων Βορείου Αιγαίου

Οι εκλογές διεξήχθησαν ηλεκτρονικά
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Εφτασαν οι πρώτοι Ολλανδοί στη Λέσβο

Προσγειώθηκε η πρώτη πτήση τσάρτερ της TUI στο Αεροδρόμιο Οδυσσέας Ελύτης
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το προφίλ του Τούρκου τουρίστα στο Βόρειο Αιγαίο

Ο υψηλός πληθωρισμός στην Τουρκία έχει μειώσει την καταναλωτική δαπάνη των επισκεπτών
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΡΓΑΣΙΑ

Τέσσερεις θέσεις υδρονομέων στο Δήμο Μυτιλήνης

Μέχρι την Πέμπτη 2 Μαίου η υποβολή των αιτήσεων
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Βιομηχανική κληρονομιά, από την Ξάνθη… στη Μυτιλήνη;

Μιλήσαμε με τη βιομηχανική αρχαιολόγο, Μαρία Πετρά, υπεύθυνη της εταιρείας Παστάλι που συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βόρειο Αιγαίο ψηφίζουν οι Θεσσαλονικείς

Δείτε τους top προορισμούς που επιλέγουν οι ταξιδιώτες της Aegean Airlines στην Ελλάδα.
ΑΓΡΟΤΕΣ

Καταδίκες αγροτών για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καταγγέλλει τις καταδίκες αγροτών σε ποινές φυλάκισης 15 μηνών για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Γενάρη του 2020
ΑΓΡΟΤΕΣ

Πέρασε από την Ευρωβουλή η πρώτη αναθεώρηση της ΚΑΠ

Οι αναθεωρημένες διατάξεις θα εφαρμοστούν το 2024 σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης