× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του Νηπιαγωγείου Πολιχνίτου

Με παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/1/2020

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του Νηπιαγωγείου Πολιχνίτου

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου ενημερώνει ότι ξεκινούν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών από το σεισμό, του κτηρίου που στεγάζει το Νηπιαγωγείο Πολιχνίτου. Το έργο εκτελείται με ευθύνη της ΚΤΥΠ Α.Ε. και για την επίσπευση των διαδικασιών δημοπράτησης, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και ο Αντιδήμαρχος Πολιχνίτου Γιώργος Αλάνης, είχαν επισκεφτεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας Αθανάσιο Γιάνναρη στην Αθήνα, τον περασμένο Νοέμβρη.

Η ΚΤΥΠ Α.Ε. που ως γνωστόν έχει αναλάβει την αποκατάσταση των διατηρητέων σχολικών κτηρίων, αναμένεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα να ολοκληρώσει σύντομα και την στατική μελέτη για το κτήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολιχνίτου, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται το αίτημα του Δήμου Δυτικής Λέσβου προς την Εταιρία για επιπλέον λυόμενες αίθουσες, για το διάστημα που θα εκτελούνται οι εργασίες.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ