× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ήρθε η ώρα να ακουστεί η δική σας φωνή»

Το μήνυμα του Tαξιάρχη Βέρρου λίγες ώρες πριν από την κινητοποίηση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/1/2020

«Ήρθε η ώρα να ακουστεί η δική σας φωνή»

Με ηθικό ακμαίο εν όψει της κινητοποίησης, αλλά και με έκκληση στους πολίτες της Λέσβου να είναι εκεί, αποφασιστικά και χωρίς ακρότητες, αύριο στην κινητοποίηση ενάντια στις νέες δομές, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος στέλνει το δικό του μήνυμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ότι είχα να πω, το είπα, θεωρώ εκεί που έπρεπε. Δεν ξέρω αν με άκουσαν, δεν ξέρω καν αν τα είπα, όπως θα έπρεπε να τα πω. Τώρα μιλάτε εσείς. Εσάς, είτε θέλουν είτε όχι, θα σας ακούσουν. Εσείς, θα τα πείτε καλύτερα από μένα. Πιο πειστικά, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά.

Χωρίς ακρότητες, με ψυχραιμία και καθαρό λόγο. Αρκεί μόνο να είστε εκεί, αύριο. Στην Προκυμαία της Μυτιλήνης, στις 12 το μεσημέρι. Να ακουστεί η φωνή σας δυνατά και καθαρά. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΑΡΚΕΤΑ. Αυτοί που πρέπει, θα καταλάβουν, να είστε βέβαιοι. Όπου και αν βρίσκονται».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ