× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Θα είμαι όπως πάντα παρών στον αγώνα για τα νησιά μας»

Δήλωση του Θεόδωρου Βαλσαμίδη, πρώτου σε σταυρούς περιφερειακού συμβούλουσε όλο το Βόρειο Αιγαίο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/10/2023

«Θα είμαι όπως πάντα παρών στον αγώνα για τα νησιά μας»

Τις ευχαριστίες του σε όλους του πολίτες που στήριξαν τον συνδυασμό του Αλκιβιάδη Στεφανή, εξέφρασε με ανάρτησή του στο facebook o περιφερειακός σύμβουλος Θεόδωρος Βαλσαμίδης. Ο κ. Βαλασμίδης υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης, ωστόσο προσθέτει ότι ο ίδιος παραμένει ενεργός στον αγώνα για τα νησιά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μια μεγάλη ευκαιρία για τον τόπο μας και  την Περιφέρεια Βορ. Αιγαίου χάθηκε δυστυχώς. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον  Αλκιβιάδης Στεφανής, έναν σπουδαίο άνθρωπο, με ξεχωριστό ήθος, αρχές και αξίες που συμπορευτήκαμε σ' αυτή την ελπιδοφόρα προσπάθεια για τα νησιά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου, τους εθελοντές και τους συνεργάτες μας, που έδωσαν έναν σπουδαίο αγώνα, καθαρό, με ήθος & αξιοπρέπεια.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς τους 4.811 συμπατριώτες μας, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους για ακόμη μια φορά.

Η υπόσχεση είναι μία, θα είμαι όπως πάντα παρών στον αγώνα για να έρθουν καλύτερες μέρες για τον ευλογημένο τόπο μας και  τα νησιά μας!»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ