× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Οι τοπικές κοινωνίες να ψηφίσουν κατά συνείδηση την Κυριακή»

Η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Βάσω Χοχλάκα ευχαριστεί τους ψηφοφόρους και τους συνεργάτες της σημειώνοντας ότι έδωσε έναν δύσκολο αγώνα σε αντίξοες συνθήκες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/10/2023

«Οι τοπικές κοινωνίες να ψηφίσουν κατά συνείδηση την Κυριακή»

Τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου που στήριξαν την υποψηφιότητά της, την προηγούμενη Κυριακή ευχαριστεί η επικεφαλής της παράταξης  «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας» και υποψήφια περιφερειάρχισσα  Βάσω Χοχλάκα. Η κ. Χοχλάκα σημειώνει ότι η παράταξη έδωσε έναν δύσκολο αγώνα με εντιμότητα και μαχητικότητα και θα είναι την επόμενη μέρα υπεύθυνη αντιπολίτευση στο περιφερειακό συμβούλιο. Σε άλλο σημείο της δήλωσής της η κ. Χοχλάκα καλεί τους πολίτες των νησιών μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δώσαμε όλοι μαζί ένα δύσκολο αγώνα με εντιμότητα και μαχητικότητα κάτω από αντίξοες, ομολογουμένως, συνθήκες.  Σε συνθήκες πόλωσης, ακόμη και τοξικότητας.

Απευθυνθήκαμε στους νησιώτες και στις νησιώτισσες με αξιοπρέπεια και με καθαρό αυτοδιοικητικό λόγο. Λειτουργήσαμε με ευρύτερες συναινέσεις και ζητήσαμε στήριξη από όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες των νησιών μας. 

Μιλήσαμε για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το Βόρειο Αιγαίο και για τις λύσεις που προτείνουμε. Γνωρίζοντας ως μόνιμοι κάτοικοι τα προβλήματα και των δέκα νησιών μας κι αξιοποιώντας την αυτοδιοικητική μας εμπειρία, θέσαμε ως στόχο να λειτουργήσουμε στην Περιφέρεια ενωμένοι χωρίς διχαστικές λογικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προσπάθεια δεν είχε την κατάληξη που επιθυμούσαμε αλλά δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε με γνώμονα το καλό του τόπου και των νησιών μας.  Συγχαίρω τους δύο ανθυποψηφίους μας που συνεχίζουν για την επόμενη Κυριακή. 

Απέναντι σε όποιον  εκλεγεί θα είμαστε η υπεύθυνη αντιπολίτευση που θα προτείνει λύσεις.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν με την ψήφο τους, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού μας, "Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας" αλλά και όσους αγωνίστηκαν μαζί μας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουμε εμπιστοσύνη στις τοπικές κοινωνίες και τους καλούμε να ψηφίσουν κατά συνείδηση την επόμενη Κυριακή.  Εμείς καταθέσαμε τη δική μας πρόταση που παραμένει μια ρεαλιστική παρακαταθήκη, αξιοποιήσιμη από την επόμενη Περιφερειακή Αρχή. Άλλωστε με αυτή ως γνώμονα θα κινηθούμε όλο το επόμενο διάστημα συμβάλλοντας με την άσκηση ουσιαστικής κριτικής στη βελτίωση του περιφερειακού έργου.

Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου ότι θα είμαστε η δυνατή φωνή σας στο Περιφερειακό Συμβούλιο».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ