× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους επιχειρηματικού τομέα και φορέων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/10/2023

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, από το νησί της Λέσβου.
Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» πραγματοποίησε μια σειρά από συναντήσεις εργασίας με ανθρώπους του επιχειρηματικού τομέα και με εκπροσώπους φορέων, με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την αναζήτηση τρόπων εξωστρέφειας και ανάπτυξης του τόπου, καθώς των δίαυλων συνεργασίας με την Περιφέρεια.
Παραχώρησε συνεντεύξεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ΑΝΤ1 Αιγαίου, στον δημοσιογράφο κ. Κυδώνη Κωνσταντίνο, στο Ράδιο Λήμνος στη δημοσιογράφο κα Κατσάνου Μαρία και στην Ικαριακή Ραδιοφωνία, στον δημοσιογράφο κ. Φιλιπποπολίτη Δημήτριο. Μεταξύ άλλων και σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, ανέφερε: «Ο κόσμος έψαχνε μια λύση, μια διαφυγή. Ένιωσε ανακουφισμένος με τη δική μας υποψηφιότητα, κάτι που το εισπράξαμε στην πράξη. Δεν θέλω, όμως, να μιλάμε για ψήφους, αλλά για τα όνειρα των ανθρώπων, για το μέλλον, την ηθική και το όραμα. Τα όνειρα και οι προσδοκίες είναι εκείνα που μένουν αναλλοίωτα. Άλλοτε εκπληρώνονται, άλλοτε όχι. Η πρόταση μας αφορά τους κατοίκους όλου του Β. Αιγαίου, με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη προς την πατρίδα». Ειλικρίνεια, ήθος, συνέπεια κάτι που μας χαρακτήρισε σε όλη την προεκλογική περίοδο.
Σε ένα άλλο σημείο, αναφερόμενος στο ζήτημα του μεταναστευτικού, είπε: « Ακούγεται πως ο κ. Πρωθυπουργός φέρνει τον Στεφανή για να φέρει 50.000 κόσμο στο νησί. Με κατηγορούν επί προσωπικού ότι έρχομαι να προδώσω την πατρίδα μου.
Ο Στεφανής είναι εκείνος που επί 45 χρόνια φυλάει σύνορα και με τις ενέργειες του αποτρέπει τις ροές μεταναστών. Η Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη θέλει το μπάχαλο στο μεταναστευτικό, και το έχει αποδείξει! Το μοναδικό που έκανε, ήταν να πάει στη Βάστρια για διαμαρτυρία, όταν είχαν πλέον ξεκινήσει οι εργασίες και είχε ληφθεί απόφαση να μην κατέλθει στις εκλογές με κομματικό χρίσμα του Κυβερνώντος Κόμματος».
Στο τέλος, έθεσε το παρακάτω ερώτημα: « Θέλουμε εργατικότητα, αποτελεσματικότητα, σοβαρότητα, ηθική, ή θέλουμε αβεβαιότητα και όλα να πραγματοποιούνται στο πλαίσιο συναλλαγών και προσωπικών συμφερόντων»;
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής μετέβη συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» στα βόρεια χωριά του Δήμου Μυτιλήνης, Ν. Κυδωνίες, Λ. Θερμής, Πηγή και Κώμη. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τα Κοινοτικά συμβούλια, συλλόγους και απλούς κατοίκους της περιοχής, με αντικείμενο συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες και το πλάνο που έχει η Περιφερειακή Αρχή. Με το πέρας της επίσκεψης, δήλωσε: « Τα χωριά μας είναι τα «κύτταρα» ζωντάνιας, παραγωγής και δράσης των κοινωνιών μας. Οφείλουμε να ενσκήψουμε σε αυτά και να τα φέρουμε στην πρώτη γραμμή».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ