× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδείες Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λέσβο

«Έχω μάθει να φτιάχνω ομάδες, οράματα και να υλοποιώ στόχους. Με επέλεξαν για την αποτελεσματικότητα μου» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/10/2023

Περιοδείες Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λέσβο

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου συνέχισε τις επισκέψεις του στο νησί της Λέσβου με αμείωτη ένταση και ρυθμό, πλαισιωμένος πάντα από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίς το πρωί παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «AEOLOS TV» και τη δημοσιογράφο Πέλλη Γιακουμή, έχοντας την ευκαιρία να απαντήσει σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και να ξεδιπλώσει τις σκέψεις του για την κατάσταση που επικρατεί το Βόρειο Αιγαίο και για την επόμενη μέρα. Μεταξύ άλλων, είπε: «Έχω μάθει να φτιάχνω ομάδες, οράματα και να υλοποιώ στόχους. Με επέλεξαν για την αποτελεσματικότητα μου και για να φέρουμε το Βόρειο Αιγαίο σε τροχιά ανάπτυξης, καινοτομίας και εξωστρέφειας. Το εύκολο για τη Νέα Δημοκρατία θα ήταν να επέλεγε τον εν ενεργεία Περιφερειάρχη και να βαφόταν σίγουρα το Βόρειο Αιγαίο μπλε, αλλά δεν θα απασχολούσε κανέναν αν θα γινόταν έργα ή όχι. Είμαστε εδώ και σας καλώ μαζί μας για να φέρουμε τον τόπο μας, το Βόρειο Αιγαίο στην πρώτη γραμμή».

Μετέβη στο χωριό του Μανταμάδου και της Κάπης, στις παραγωγικές μονάδες κρέατος, γάλακτος και στον Συνεταιρισμό, γνωρίζοντας τους χώρους και το ανθρώπινο δυναμικό όπου άκουσε τους προβληματισμούς των ιδιοκτητών ως προς την εξωστρέφεια και την προβολή των επιχειρήσεων στις εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις. Ειδικότερα, ζητήθηκε η νέα Περιφερειακή Αρχή να έχει στην πρώτη γραμμή προβολής τις επιχειρήσεις υποστηρίζοντας τες, φέρνοντας ως παράδειγμα τη μεγαλύτερη Διεθνής έκθεση ANUGA 2023 που αφορά τη βιομηχανία των Τροφίμων και Ποτών στην οποία καλούνται οι επιχειρήσεις να συμμετέχουν αποκλειστικά από δικούς τους πόρους. Ο κ. Στεφανής δήλωσε: «Η ουσιαστική προβολή των υπέροχων, παρθένων νησιών μας και των εξαιρετικών προϊόντων μας γίνεται μέσω των μεγάλων συναντήσεων και εκθέσεων. Δεν νοείται να απουσιάζουν οι επιχειρήσεις μας από αυτά τα ραντεβού, και η Περιφέρεια μας να έχει ελλιπής εκπροσώπηση, χωρίς στόχο και να γυρνάνε χωρίς αποτέλεσμα».

Επόμενος σταθμός το Κοινοτικό κατάστημα Μανταμάδουόπου είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο, κ. Χαράλαμπο Τζελαΐδη. Παρόντες ήταν ο Βουλευτής ΝΔ Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Χρήστο Ροϊλό, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο», κ. Γιώργος Καμπούρης, και επισκέφθηκαν τον χώρο που θα στεγαστεί το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό οι περιοχές μας να είναι στελεχωμένες από Δομές όπως αυτή που βρίσκεται υπό ανέγερση. Δομές που κρατούν τα χωριά μας ζωντανά και παρέχουν όλα τα απαραίτητα στους κατοίκους των γύρων περιοχών, παρέχοντας το αίσθημα ασφάλειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεσημέρι έδωσε άλλες τρεις συνεντεύξεις σε StarTV, Ράδιο Λήμνος και Ράδιο Ιωνία της Σάμου. Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την επόμενη ημέρα, σημείωσε: « Κύριο μου εργαλείο είναι η συνεννόηση και η συνεργασία. Ακούω! Θα γυρίσω και τα 214 χωριά μετά τις εκλογές. Θα αξιοποιήσω τους αντιπεριφερειάρχες μου, δίνοντας στον καθένα τους την κατάλληλη θέση».

Το απόγευμα περιόδευσε στα χωριά Αλυφαντά, Κεραμειά, Μυχού, Κάτω Τρίτος και Συκούντα, όπου συνάντησε και συνομίλησε με τους προέδρους, συλλόγους και απλούς κατοίκους. Θέμα συζήτησης, η συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου, Κοινοτήτων καθώς και η αναζήτηση προϋποθέσεων για να γίνουν έργα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ