× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Εμείς δεν τάζουμε. Υλοποιούμε. Δεν είμαστε υποχείρια. Είμαστε Ανεξάρτητοι»

Αισιόδοξη η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κώστα Μουτζούρη, υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Άρη Ελευθερίου να ρίχνει όλα τα βέλη... στον Αλκιβιάδη Στεφανή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/10/2023

«Εμείς δεν τάζουμε. Υλοποιούμε. Δεν είμαστε υποχείρια. Είμαστε Ανεξάρτητοι»
κάμερα, βίντεο Θράσος Αβραάμ, Παναγιώτης Μπαλάσκας

«Μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, υλοποιήσαμε τις υποσχέσεις μας» είναι το βασικό μήνυμα του βίντεο που προβλήθηκε σε γιγαντοοθόνη ως εισαγωγή για την έλευση του υποψήφιου περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, νυν περιφερειάρχη, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση μέσω του «Ν»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κώστας Μουτζούρης, επικεφαλής του συνδυασμού «Άλμα Ανάπτυξης» μπήκε στο Δημοτικό Θέατρο χειροκροτούμενος από το κοινό, αλλά και με κόρνες και επευφημίες. Το παρών στο μεταξύ έδωσαν στελέχη και φίλοι της ΝΔ, μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Γιαννέλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Γιάννης Μουτζούρης, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Παναγιώτης Κατσαβέλλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος και νυν αντιπεριφερειάρχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν ξεκινήσει η ομιλία

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη προλόγισε ο Αρης Ελευθερίου, εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας, ο οποίος εκθείασε τη συγκέντρωση του Κώστα Μουτζούρη στις εκλογές αλλά και τη συγκέντρωση στο δημοτικό Θέατρο, παρά το γεγονός ότι ο κ. Μουτζούρης «Δεν έχει μαζί του κόμματα, υπουργούς να τον προλογίσουν» ρίχνοντας... μπηχτές στον έτερο υποψήφιο που στηρίζει η ΝΔ. Και μάλιστα άσκησε κριτική στον Αδωνη Γεωργιάδη που 24 ώρες πριν από το ίδιο βήμα στήριζε τον κ. Στεφανή για τη... μη διάκριση των εξουσιών. Δεν σταμάτησε μόνο σε όσους προλόγισαν τον κ. Στεφανή, ο κ. Ελευθερίου, αλλά προχώρησε και στην προσφώνησή του κ. Στεφανή ως... Στρατηγού για να καταλήξει στη Βάστρια και στην εμπλοκή του ως συντονιστή του μεταναστευτικού το 2020, υποδεικνύοντας Καράβα, Μιστεγνά, Άντισσα, Βάστρια. Δεν παρέλειψε μάλιστα να ασκήσει δριμεία κριτική για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και τη «σιγή ιχθύος» του κ. Στεφανή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σας είχα πει ότι θέλω να κατέλθω ανεξάρτητος, γιατί η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη και με πιστέψατε, και με 56% μου δώσατε την Περιφέρεια. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έρχονταν η στιγμή που θα έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στο κόμμα που ιδεολογικά ανήκω και στους κατοίκους των νησιών. Και τον Φεβρουάριο του 2020, μπήκαμε μπροστά όταν ξεσηκωθήκατε και θα το ξανακάνουμε όταν χρειαστεί» τόνισε ο Κώστας Μουτζούρης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον λόγο του στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα.

«Aπορροφήσαμε κονδύλια, από τις τελευταίες θέσεις καταφέραμε και ήρθαμε στην πέμπτη θέση, έχοντας 45% αύξηση στη χρηματοδότηση, τη μεγαλύτερη από όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας,» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης ανακοίνωσε τη δημοπράτηση του έργου για την ανακαίνιση του Αρχοντικού Γεωργιάδη δείχνοντας τον Κώστα Αστυρακάκη, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο του συνδυασμό, πρώην αντιδήμαρχο Πολιτισμού. Χωρίς να χάνει το χιούμορ του σε όλο τον λόγο του, ο κ. Μουτζούρης συνέχισε να αναφέρεται σε έργα, όπως το Σάρλιτζα και τα ιαματικά λουτρά της Θερμής.

«Εμείς δεν τάζουμε, δεν λέμε θα. Είμαστε η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη που καλύπτει όλους τους ιδεολογικούς χώρους με κορμό τον δικό μας, αλλά ακουγονται όλες οι ιδέες. Δεν θέλουμε Μαυρογυαλούρους που παίρνουν διαταγές από αλλού. Εμείς υλοποιούμε, δεν είμαστε υποχείρια κομμάτων. Μαζί θα δουλέψουμε, για το καλύτερο μέλλον των νησιών μας», τόνισε χειροκροτούμενος ο Κώστας Μουτζούρης.

Και προχώρησε στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού 'Άλμα Ανάπτυξης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ