× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Να γίνει άμεσα debate για τη Βάστρια και το προσφυγικό»

Κοινή δήλωση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/10/2023

«Να γίνει άμεσα debate για τη Βάστρια και το προσφυγικό»

Σε κοινή δήλωση τους οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης αναφέρουν τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να γίνει άμεσα debate για τη Βάστρια και το προσφυγικό.Να τοποθετηθούν όλοι οι συνδυασμοί για το ζήτημα των δομών καθώς, πλην Λαϊκής Συσπείρωσης, είτε το έχουν αφαιρέσει από τα προγράμματά τους, είτε αποκρύπτουν τις εξελίξεις που υπάρχουν.

Οι Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι οι μόνοι που εκφράζουν τη θέληση και τον αγώνα του Λεσβιακού Λαού για καμιά δομή – φυλακή προσφύγων στο νησί. Είναι οι μόνοι συνδυασμοί που έχουν υποψήφιους – αγωνιστές ενάντια στη μετατροπή του νησιού σε αποθήκη ψυχών της ΕΕ. Είναι οι συνδυασμοί που δεν έχουν υποψήφιους – απολογητές του πογκρόμ.

Τώρα που η κυβερνητική προπαγάνδα καταρρέει, με πάνω από 5.000 εγκλωβισμένους, είναι ώρα ευθύνης και αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Να κλείσει η δομή – φυλακή στο Μαυροβούνι, να τερματιστεί τώρα το έκτρωμα στη Βάστρια. Να εξασφαλιστούν αξιοπρεπείς συνθήκες με ευθύνη του κράτους για τους εγκλωβισμένους το διάστημα που βρίσκονται στο νησί.
  • Να δοθούν χαρτιά για τους τόπους προορισμού των προσφύγων.
  1. Να φτιαχτούν επιτροπές ασύλου στο έδαφος της Τουρκίας.

Η σημαντική ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης, είναι όρος για περισσότερους αγωνιστές σε περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, γιατί νέοι αγώνες είναι μπροστά μας και στο ζήτημα του προσφυγικού, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΨΥΧΩΝ.

Κυρίτση Αγλαΐα, υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
Τσιριγώτη Νίκη, υποψήφια Δήμαρχος Μυτιλήνης
Συκάς Γιάννης, υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ