× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έρχονται Μαρινάκης και Αδωνις για να στηρίξουν τον Στεφανή

Ο Υπουργός Εργασίας και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος θα βρίσκονται την Τρίτη στη Λέσβο προκειμένου να παραστούν και να μιλήσουν στην κεντρική εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/10/2023

Έρχονται Μαρινάκης και Αδωνις για να στηρίξουν τον Στεφανή

Επιβεβαιώνονται τελικά οι πληροφορίες του «Ν» για περεταίρω στήριξη της κυβέρνησης στον Αλκιβιάδη Στεφανή με την παρουσία δύο γνωστών και προβεβλημένων στελεχών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Παύλος Μαρινάκης, έρχονται την Τρίτη στη Μυτιλήνη για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή ενώ αναμένεται να παραστούν και να προλογίσουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη στην κεντρική του ομιλία στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίς το πρωί φτάνει στο νησί μας ο Παύλος Μαρινάκης ο οποίος αναμένεται να συνοδέψει τον Αλκιβιάδη Στεφανή στο πρόγραμμα των περιοδειών του.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ