× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έντονη προεκλογική δραστηριότητα για τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Χθες Κυριακή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης πραγματοποίησε περιοδείες και συνεντεύξεις ενώ το βράδυ παραβρέθηκε σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/10/2023

Έντονη προεκλογική δραστηριότητα για τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, συνεχίζει τις περιοδείες του, στο νησί της Λέσβου, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χθες Κυριακή ξεκίνησε τη μέρα του με συνέντευξη στον πανελλαδικό τηλεοπτικό σταθμό Ant1, στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» με παρουσιάστρια την. Φαίη Μαυραγάνη. Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου χρειάζονται μια νέα δυναμική, μια ώθηση, που θα τα φέρει στην πρώτη γραμμή και δεν θα βρίσκονται πίσω συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιφέρειες. Απαραίτητο είναι να συμμετέχει ισότιμα στα ευρωπαϊκά προγράμματα και να αποβάλλει τον τίτλο του «φτωχού συγγενή» που έχει τώρα». 

Μετέβη στο άλλο άκρο του νησιού και στα χωριά Ερεσός, Σκ. Ερεσού και Σίγρι, όπου είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναντήσεις εργασίας με τους προέδρους και τους φορείς, καθώς και να συνομιλήσει με τους κατοίκους των περιοχών για ζητήματα που απασχολούν το δυτικό μέρος του νησιού. Επισκέφθηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Μουσείου, για τις δράσεις του φορέα, συμφωνώντας ως προς την εξωστρέφεια και τη συνεργασία που είναι καλό να υπάρχει. Αποχωρώντας, είπε: «Πολλές φορές, περιοχές όπως αυτές εδώ, νιώθουν παραμελημένες και ξεχασμένες λόγω της απόστασης από την πόλη της Μυτιλήνης. Η καρδιά του Β. Αιγαίου χτυπάει λίγο παραπάνω στις απομακρυσμένες περιοχές και οφείλουμε την επόμενη μέρα να δώσουμε έμφαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίς το βράδυ, βρέθηκε στην εκδήλωση της Πολυφωνικής Χορωδίας της Μυτιλήνης, με θέμα «Βραδιά Χορωδιακού Τραγουδιού», που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Στο κλείσιμο της βραδιάς, τόνισε:«Η πίστη στον Θεό και η αγάπη μας στην παράδοση και στον πολιτισμό μας είναι εκείνα τα στοιχεία που κρατούν δυνατά τη φλόγα του πατριωτισμού μέσα μας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ