× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το πρώτο debate υποψηφίων δημάρχων της Δυτικής Λέσβου

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ταξιάρχης Βέρρος, Απόστολος Αλατζάς και Γιάννης Συκάς διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο στούντιο του ΝΗΣΙΟΥ σε μια συζήτηση 2,5 ωρών όπου μίλησαν για όλους και για όλα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/9/2023

Το πρώτο debate υποψηφίων δημάρχων της Δυτικής Λέσβου

Το πρώτο ντιμπέιτ υποψηφίων δημάρχων για τη Δυτική Λέσβο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα ζωντανά στο ΝΗΣΙ και μεταδόθηκε στο ραδιόφωνο Ν 99 FM και στη σελίδα του ΝΗΣΙΟΥ στο facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι Ταξιάρχης Βέρρος, Απόστολος Αλατζάς και Γιάννης Συκάς διασταύρωσαν τα ξίφη τους για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους πολίτες του Δήμου όπως τα έργα, το περιβάλλον , η διοίκηση του Δήμου κ.λπ.

Αναλυτικότερα οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Δήμου Δυτικής Λέσβου απάντησαν σε ερωτήματα που αφορούσαν:

- Στην αξιοποίηση των ιαματικών πηγών σε Πολιχνίτο, Λισβόρι και Εφταλού και στην αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου του Πολιχνίτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

-Στη Διοίκηση, στην οικονομική διαχείριση του Δήμου Δυτικής Λέσβου, και  στις ελλείψεις εργαζομένων στις υπηρεσίες του Δήμου.

-Στον προγραμματισμό έργων μικρών και μεγάλων και στη λειτουργία του Αναπτυξιακής Εταιρείας ΑΡΜΟΣ στην οποία είναι εταίρος η Δυτική Λέσβος μαζί με Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο.

-Σε ζητήματα περιβαλλοντικής προστασίας, όπως αντιπλημμυρικά έργα, προστασία παραλιών, φράγμα Τσικνιά κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Σε ζητήματα που αφορούν στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου

Δείτε όλη τη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ