Το πρώτο ντιμπέιτ υποψηφίων δημάρχων για τη Δυτική Λέσβο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα ζωντανά στο ΝΗΣΙ και μεταδόθηκε στο ραδιόφωνο Ν 99 FM και στη σελίδα του ΝΗΣΙΟΥ στο facebook.
Οι τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι Ταξιάρχης Βέρρος, Απόστολος Αλατζάς και Γιάννης Συκάς διασταύρωσαν τα ξίφη τους για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους πολίτες του Δήμου όπως τα έργα, το περιβάλλον , η διοίκηση του Δήμου κ.λπ.
Αναλυτικότερα οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Δήμου Δυτικής Λέσβου απάντησαν σε ερωτήματα που αφορούσαν:
- Στην αξιοποίηση των ιαματικών πηγών σε Πολιχνίτο, Λισβόρι και Εφταλού και στην αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου του Πολιχνίτου.
-Στη Διοίκηση, στην οικονομική διαχείριση του Δήμου Δυτικής Λέσβου, και στις ελλείψεις εργαζομένων στις υπηρεσίες του Δήμου.
-Στον προγραμματισμό έργων μικρών και μεγάλων και στη λειτουργία του Αναπτυξιακής Εταιρείας ΑΡΜΟΣ στην οποία είναι εταίρος η Δυτική Λέσβος μαζί με Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο.
-Σε ζητήματα περιβαλλοντικής προστασίας, όπως αντιπλημμυρικά έργα, προστασία παραλιών, φράγμα Τσικνιά κ.α.
- Σε ζητήματα που αφορούν στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου
Δείτε όλη τη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί