× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδείες Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λέσβο

Ημέρα δίπλα στην Ασφάλεια, στην Προστασία, στον Πολιτισμό μας, στην Εκπαίδευση και στα χωριά του Πολιχνίτου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/9/2023

Περιοδείες Αλκιβιάδη Στεφανή στη Λέσβο

«Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνδέει τα ακριτικά νησιά με το κέντρο λήψης αποφάσεων.Εμείς έχουμε δύναμη, δυνατότητες, έχουμε όραμα και σχέδιο και σίγουρα διάθεση να υπηρετήσουμε τα νησιά μας για ένα καλύτερο μέλλον, για την ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου και την ποιότητα ζωής των κατοίκων του» Αυτή ήταν η ιδιαίτερη καλημέρα του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδη Στεφανή, προς τους βορειο-αιγαιοπελαγίτες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο «Στο Νησί» και στους δημοσιογράφους, κα. Μαρία Χατζηγεωργίου και κ. Θράσο Αβραάμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η περιοδεία του επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» με υποψηφίους του, ξεκίνησε με επίσκεψη στα Σώματα Ασφαλείας και στην Ελληνική Αστυνομία, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους άνδρες και τις γυναίκες που στελεχώνουν την υπηρεσία δηλώνοντας «Οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή και δίπλα στον πολίτη. Η δράση τους γνωστή, οι παρεμβάσεις τους καίριες για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας. Τους ευχαριστούμε».

Συνεχίζοντας επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Μυτιλήνης, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τον ΟΑΕΔ Μυτιλήνης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων. «Ανάπτυξη του τόπου χωρίς παιδεία και πολιτισμό, δεν υπάρχει»!
Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, τμήμα Βορειοανατολικού Αιγαίου, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται στη συνεργασία με την Περιφέρεια. Βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας και ενημερώθηκε για τις δράσεις τους επισημαίνοντας ότι «Η Πολιτική Προστασία επιτελεί ύψιστο λειτούργημα. Όλοι παρακολουθούμε το τι συμβαίνει λόγω της κλιματικής κρίσης. Εξάλλου, το προλαμβάνειν είναι προτιμότερο του θεραπεύειν. Η Ε.Ε., αυτήν τη στιγμή επενδύει πάνω σε δύο πυλώνες, στην καινοτομία και την κλιματική ασφάλεια. Αυτονόητη η αγαστή συνεργασία μας».
Ακολούθως φιλοξενήθηκε και στους χώρους της Οργάνωσης «HELP – Βοήθεια για το παιδί και τον έφηβο», συνομιλώντας με το ανθρώπινο δυναμικό, δήλωσε«Τέτοιοι φορείς είναι ειλικρινά ‘‘πηγές ζωής’’. Είμαστε ευγνώμονες».

Το απόγευμα επισκέφθηκε τα χώρια του πρώην Δήμου Πολιχνίτου και συγκεκριμένα τα Βασιλικά, Λισβόρι, Βρίσα, Βατερά και Πολιχνίτο. Έτυχε θερμής υποδοχής, με τους κατοίκους να του σφίγγουν το χέρι και να συζητούν για τους τρόπους που θα οδηγήσουν τον τόπο τους σε ένα καλύτερο μέλλον.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ