× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δέσποινα Μαϊάκη: Γιατί μαζί με τον Ταξιάρχη Βέρρο

«Η υποστήριξή σας είναι η δύναμή μας και μαζί μπορούμε να φέρουμε τη μεταμόρφωση που χρειάζεται ο Δήμος μας»

Δημοσίευση 28/9/2023

Δέσποινα Μαϊάκη: Γιατί μαζί με τον Ταξιάρχη Βέρρο

Η απόφασή μου να συμμετάσχω σε αυτήν την πολιτική πρόκληση δεν ήταν εύκολη, αλλά η πίστη μου στη δύναμη της συλλογικής δράσης και η αγάπη μου για τον τόπο μας με οδήγησαν να το κάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εκλογές αποτελούν την ευκαιρία μας να επιλέξουμε το μέλλον που επιθυμούμε για τον τόπο μας . Είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό “μαζί από την αρχή” με τον Ταξιάρχη Βέρρο γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και να επιτύχουμε την σωστή εξέλιξη του Δήμου μας.

Εκείνοι που με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι όταν βάζω στόχους καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους επιτύχω. Από το μεγαλώσω τα παδιά μου, να ολοκληρώσω την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα 30 μου, να παλέψω για το χωριό μου 13 ολόκληρα χρόνια, μέχρι και να σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντα μου ως πρόεδρος της κοινότητας Σκαλοχωρίου το 2010 η μόνη μου αγωνία ήταν να καταφέρω να ανταποκριθώ στο μέγιστο δυνατόν στις προσδοκίες των συγχωριανών μου. Ελπίζω κι εύχομαι να το κατάφερα. Κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν αναγνωρίζω τα λάθη μου. Φεύγω ωστόσο με την συνείδηση μου ήσυχη ότι προσπάθησα να προσφέρω αυτό που πραγματικά μπορούσα και τίποτε λιγότερο. Δεν έκανα εκπτώσεις δεν λύγισα στα δύσκολα. Όλα αυτά τα χρόνια το χωριό μου έγινε το σπίτι μου, η έγνοια μου, η ζωή μου ολόκληρη. Τίποτα δεν έμοιαζε πια με το παρελθόν που άφησα πίσω μου. Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι μικρόβιο όπως θέλουν να πιστεύουν οι περισσότεροι. Είναι σαν το γλυκόπικρο κρασί, όσοι το πίνουν ξέρουν ότι όσες πίκρες κι αν σου δίνει στο τέλος υπερισχύει η γλυκιά του γεύση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κουβαλώντας στην πλάτη μου όλα τα προηγούμενα χρόνια, σκληρής δουλειάς( πρώτη πρόεδρος γένους θηλυκού στην κοινότητα Σκαλοχωρίου) και εμπειρίας αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του νυν Δημάρχου του Δήμου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου γιατί πιστεύω στις ικανότητες του και τον θαυμάζω σαν άνθρωπο. Έχει τις γνώσεις που απαιτούνται και τις ηγετικές ικανότητες να διοικεί. Πιστεύω ότι μπορώ κι εγώ να βοηθήσω με την δική μου δυναμική και προσωπικότητα να πετύχουμε στον τόπο μας ακόμα περισσότερα.

Σας προσκαλώ να με συνοδεύσετε σε αυτό το ταξίδι. Η υποστήριξή σας είναι η δύναμή μας και μαζί μπορούμε να φέρουμε τη μεταμόρφωση που χρειάζεται ο Δήμος μας . Σας προσκαλώ να είμαστε ένας κοινωνικά δυναμικός και ενεργός σύνδεσμος που θα δίνει φωνή σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κοινωνικής τάξης ή πολιτικής πεποίθησης.

Διεκδικώ την ψήφο των δημοτών του Δήμου Δυτικής Λέσβου με την υπόσχεση να συνεχίζω να παλεύω, να διεκδικώ, να αγωνίζομαι με το ίδιο πείσμα αποφασιστικότητα και εργατικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιογραφικό
Γεννήθηκα στην Μυτιλήνη το 1975, μεγάλωσα και κατοικώ στο Σκαλοχώρι. Η καταγωγή μου είναι από την Άντισσα. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά την Αφροδίτη, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Μιχάλη, σπουδαστή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πατρών. Υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση τα τελευταία 13 χρόνια ως πρόεδρος της κοινότητας Σκαλοχωρίου, ως ιδρυτικό μέλος του Δικτύου κοινοτήτων Λέσβου καθώς και ως συντονίστρια του Δικτύου για την Δημοτική Ενότητα Καλλονής. Παράλληλά σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Σχολή Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών, Τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Μάρκετινγκ. Ασχολούμαι με την μακροχρόνια & βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων από το 2019. Όλα τα παραπάνω ωστόσο δεν αποτέλεσαν ποτέ εμπόδιο για την συλλογική και κοινωνική μου δράση. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος στο Συνεταιρισμό γυναικών Σκαλοχωρίου και σε συλλόγους της κοινότητάς μου. Συνεχίζω να συμμετέχω στα Δ.Σ. συλλόγων μέχρι και σήμερα γιατί πιστεύω στην δύναμη της συλλογικότητας. Με ισχυρό εφόδιο την εμπειρία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχοντα ως βασικό κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά μου στις προσεχείς εκλογές! Ο στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε μαζί ένα ισχυρό Δήμο που θα ευημερεί και θα εξελίσσεται.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Δυτικής Λέσβου

Δέσποινα Μαϊάκη

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ