× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Προεκλογικές περιοδείες Αλκιβιάδη Στεφανή

Επισκέψεις σε καινοτόμες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής, συναντήσεις εργασιών με Συλλόγους, Φορείς, Δήμο Δ. Λέσβου, περιοδεία στην αγορά της Καλλονής και στα βορειοανατολικά αγροκτηνοτροφικά χωριά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2023

Προεκλογικές περιοδείες Αλκιβιάδη Στεφανή

«Όλοι μας οφείλουμε να στηρίξουμε τον πρωτογενή μας τομέα. Βρίσκεται στην πρώτη θέση του ΑΕΠ των νησιών μας, κάτι που πιστώνεται στον καθημερινά επίπονο, σκληρό και αδιάκοπο αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι της υπαίθρου». Την παραπάνω δήλωση έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, νωρίς το πρωί όταν και βρέθηκε ανάμεσα σε αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επισκέφθηκε Μονάδες παραγωγής που ασχολούνται με την επεξεργασία κρέατος και με πρώτες ύλες για την εκτροφή ζώων, γνωρίζοντας τους οραματιστές ιδιοκτήτες – διαχειριστές τους, και το πολύ δραστήριο προσωπικό τους,λέγοντάς τους«Είστε πραγματικά άξιοι. Δίνετε πνοή και ζωή, στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα».

Συναντήθηκε με την Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου και συζήτησαν τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο καθώς και το σχέδιο ανάπτυξης, τόνωσης και προώθησης του τουρισμού.«Οι Ξενοδόχοι μας έχουν υποστεί πλήγματα λόγω του μεταναστευτικού και της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού. Απαιτείται οργάνωση και στοχευμένο πρόγραμμα για την προσέλκυση επισκεπτών στα νησιά μας. Είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε όσα περισσότερα γίνεται και μπορούμε».

Πραγματοποίησε περιοδεία στην αγορά της Καλλονής και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια και στο Δημαρχείο του Δήμου Δυτικής Λέσβου είχε συναντήσεις εργασίας με τον Δήμαρχο Δ. Λέσβου και μερίδα του δημοτικού συμβουλίου, με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλλονής καθώς και με το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής. Με το πέρας των συναντήσεων, δήλωσε:«Είναι αυτονόητη η συνεργασία μεταξύ του απλού κατοίκου, μια Κοινότητας, ενός φορέα ή συλλόγου και του Δήμου με την Περιφερειακή Αρχή. Η τελευταία με τη σειρά της αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας με την κεντρική εξουσία».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας συνέχισε με επισκέψεις στα αγροκτηνοτροφικά χωριά του βορειοανατολικού τμήματος του νησιούΣκ. Συκαμινέας, Συκαμινέας, Κλειώ, Μανταμάδος, Κάπη, Πελόπη και Υψηλομέτωπο, γνωρίζοντας άξιους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το μέλλον των παραδοσιακών χωριών τους. Άκουσε τα αιτήματα των μικρών Κοινοτήτων και αντάλλαξαν απόψεις δηλώνοντας «Όραμά μας η δημιουργία συνθηκών παραμονής των νέων ανθρώπων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στα χωριά τους».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ