× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δημήτρης Γιαναρέλλης: Γιατί μαζί με τον Ταξιάρχη Βέρρο

«Η εμπειρία μου και τα βιώματά μου είναι ικανά, ώστε να με εμπιστευθείτε για την εκπροσώπησή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Λέσβου»

Δημοσίευση 26/9/2023

Δημήτρης Γιαναρέλλης: Γιατί μαζί με τον Ταξιάρχη Βέρρο

Ονομάζομαι Δημήτριος Γιανναρέλλης, του Γεωργίου και της Χαρίκλειας. Γεννήθηκα το 1966 και μεγάλωσα στον Πολιχνίτο, Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι Αξιωματικός Στρατού Ξηράς εν αποστρατία. Κατά την θητεία μου υπηρέτησα σε θέσεις, στις οποίες η υπευθυνότητα και οι εξειδικευμένες γνώσεις αποτελούν το πρωταρχικό κριτήριο επιλογής.

Προσφέρω ανελλιπώς επί 10 συναπτά έτη τις υπηρεσίες μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον κατ’ εξοχήν αδύναμο κι ευάλωτο θεσμό, αρχικά ως Τοπικός Σύμβουλος κι εν συνεχεία ως Πρόεδρος της Κοινότητας Πολιχνίτου έως και σήμερα.

Κατανοώ και συμμερίζομαι την αγωνία τόσο των τοπικών συμβουλίων όσο και των προέδρων τους για την επίλυση των προβλημάτων της κοινότητάς τους, τα οποία γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τελευταία 3 χρόνια διατελώ άμισθος Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου, διαχειριζόμενος τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά την πανδημία με την ελλιπή επάνδρωση κι υποστελέχωση.

Ως Πρόεδρος Συλλόγου, που ιδρύθηκε από επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού, γνώρισα από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προαναφερθείσες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ως σύζυγος πολύτεκνης αγρότισσας και πατέρας αγρότη, βιώνω άμεσα την καθημερινότητα της αγροτικής παραγωγής και τα προβλήματα του κλάδου των αγροτών. Ανέθρεψα και σπούδασα τέσσερα παιδιά και είμαι βαθύς γνώστης των δυσκολιών που αντιμετωπίζει μία οικογένεια.

Η εμπειρία μου και τα βιώματά μου είναι ικανά, ώστε να με εμπιστευθείτε για την εκπροσώπησή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ