× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδεία Στεφανή σε χωριά της δυτικής Λέσβου

Συνεχίζει με εντατικό ρυθμό τις επαφές με πολίτες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/9/2023

Περιοδεία Στεφανή σε χωριά της δυτικής Λέσβου

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας επισκέφθηκε μαζί με τους υποψηφίους του, στον Δήμο Δυτικής Λέσβου, τα όμορφα χωριά και τους παραδοσιακούς οικισμούς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ειδικότερα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» συμμετείχε στην πρωινή θεία λειτουργία που τελέστηκε στη Μονή Μυρτιδιώτισσας.
Συνοδευόμενος από τον βουλευτή ΝΔ Λέσβου, Χαράλαμπο Αθανασίου, επισκέφθηκε το χωριό της Αγίας Παρασκευής και την πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «ΖΑΧΑΡΕΙΟΣ – Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ».

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση με τους ωφελούμενους της Δομής, δήλωσε: «Η ελληνική κοινωνία οφείλει πολλά στο έμψυχο δυναμικό που στελεχώνουν τέτοια κέντρα. Αυτοί οι άνθρωποι πολλές φορές υπερβάλλουν εαυτούς για να παρέχουν τα μέγιστα δυνατά στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, φορώντας πάντα το «καλύτερο χαμόγελο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επόμενη στάση ο παραθαλάσσιος οικισμός της Σκάλας Καλλονής, όπου συνομίλησε με τους επισκέπτες της περιοχής και πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων, και με τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σταθμού Καλλονής, ακούγοντας προσεκτικά το όραμά τους και τις στοχευμένες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τη βελτίωση εξωστρέφειας των νησιών μας, δηλώνοντας «Η αλιεία έχει πρωταρχική θέση στον πρωτογενή μας τομέα. Ο σεβασμός στο θαλάσσιο περιβάλλον αναγκαίος. Η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων φέρει πολλαπλά οφέλη για όλους και βοηθά την εξωστρέφεια των νησιών μας».


Το απόγευμα μετέβη στα χωριά Παράκοιλα, Μεσότοπος, Άγρα και στον οικισμό Ταβάρι, έχοντας την ευκαιρία να ακούσει τους προέδρους και τους κατοίκους. Ιδιαίτεροι σταθμοί υπήρξαν ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Μεσοτόπου και μια μικρή μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων. Οι άνθρωποι που συγκροτούν τις παραγωγικές δομές φίλεψαν τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή και τα στελέχη του συνδυασμού με εδέσματα και τυρί, ενώ παράλληλα τους ενημέρωσαν για τις δράσεις που υλοποιούν. Ο κ. Στεφανής εμφανώς εντυπωσιασμένος, δήλωσε «Αυτές οι δύο παραγωγικές δυνάμεις είναι πρότυπο στρατηγικής, εργασίας, μόχθου, ορθής προβολής και εξωστρέφειας. Είναι υπερηφάνειες που κοσμούν τα νησιά μας και το Βόρειο Αιγαίο».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ