× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στην αγορά, αλλά και στα χωριά ο Κουφέλος

Η Σαββατιάτικη περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Μυτιλήνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δράση, Νέος Δήμος»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/9/2023

Στην αγορά, αλλά και στα χωριά ο Κουφέλος

Το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δράση Νέος Δήμος» και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος πραγματοποίησε περιοδεία στην αγορά της Μυτιλήνης:

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, επικοινώνησε με τους εμπόρους, ακούγοντας τις ανησυχίες τους και μοιραζόμενος τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη του εμπορίου στην περιοχή εκφράζοντας την αφοσίωσή του στην ενίσχυση του εμπορικού κλάδου, την προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για τις επιχειρήσεις. Τόνισε για άλλη μια φορά την ανάγκη για συνεργασία με τον εμπορικό κόσμο για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.»
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα δράση νέος Δήμος» και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος με τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους επισκέφθηκαν τα χωριά Μόρια, Αφάλωνα, Παναγιούδα, Πάμφιλα.
«Η επιτυχία αυτή δείχνει ότι ο Συνδυασμός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και οι προτάσεις και το όραμά του για τη βελτίωση της περιοχής συγκεντρώνουν υποστήριξη. Η ευαισθησία του Συνδυασμού μας στις τοπικές ανάγκες και η βούληση μας να είμαστε προσβάσιμοι και κοντά στους πολίτες δεδομένη. Αυτό αποτελεί δέσμευση», δήλωσε ο Πανάγος Κουφέλος.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ