× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στην αγορά και το ιστορικό κέντρο της Μυτιλήνης ο Χριστόφας

Περιοδεία έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας, επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «Μπροστά» μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/9/2023

Στην αγορά και το ιστορικό κέντρο της Μυτιλήνης ο Χριστόφας

Την κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, καθώς επίσης και το ιστορικό κέντρο της πόλης, επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας και μέλη της αυτοδιοικητικής κίνησης «Μπροστά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά την περιοδεία τους, συζήτησαν με τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής, όπως και περιοίκους και καταναλωτές, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Από την πλευρά του ο κ. Χριστόφας αναφέρθηκε σε όλα όσα προβλέπονται στο πρόγραμμα της αυτοδιοικητικής κίνησης και έχουν ως στόχο να αναβαθμίσουν το κέντρο της Μυτιλήνης και να το καταστήσουν περισσότερο ελκυστικό για επιχειρηματίες, κατοίκους και επισκέπτες.

«Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, η πεζοδρόμηση της Ερμού και των παρακείμενων οδών, o επανασχεδιασμός του πλάνου απόθεσης και αποκομιδής σκουπιδιών στην περιοχή αλλά και συνολικά στον Δήμο, η υπογειοποίηση κάδων απορριμμάτων, όπως και η συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας στη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του κέντρου, που θα συμβάλει σημαντικά στην αλλαγή της εικόνας της «βιτρίνας» της Μυτιλήνης» δήλωσε κατά την περιοδεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Χριστόφας για την παλιά αγορά. «Ως Δημοτική Αρχή θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να ζωντανέψουμε ξανά την περιοχή της παλιάς αγοράς. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η πρόβλεψη για μετεγκατάσταση κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου στην περιοχή της Επάνω Σκάλας, ώστε να ενισχυθεί η κίνηση σε αυτή, και να δοθούν κίνητρα για τη διατήρηση των επιχειρήσεων, αλλά γιατί όχι και το ξεκίνημα λειτουργίας νέων εκεί» σημείωσε.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ