× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στις επιχειρήσεις της Μυτιλήνης και στα χωριά του Πλωμαρίου ο Στεφανής

Συνοδεύτηκε από υποψηφίους της περιφερειακής παράταξής του «Νέα Δυναμική» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/9/2023

Στις επιχειρήσεις της Μυτιλήνης και στα χωριά του Πλωμαρίου ο Στεφανής

Στους εμπόρους της πόλης της Μυτιλήνης βρέθηκε το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυναμική», Αλκιβιάδης Στεφανής συνοδευόμενος από υποψηφίους του.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφάνης, ξεκίνησε την περιοδεία του από τα καταστήματα που εδρεύουν στην Αεροπόρου Γιανναρέλλη, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες δηλώνοντας «Θέλησα να ξεκινήσω τις δράσεις μου από εδώ, γιατί αποτελείτε ένα δίκτυο, ένα κόμματι της εμπορικής κοινότητας της πόλης, κάπως ξεχασμένο λόγω θέσης αλλά πολύ δυνατό. Υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον σε εσάς, όπως υπάρχει και για όσα μαγαζιά βρίσκονται στο κέντρο της πόλης».

Μετέβη στην οδό Βουρνάζου, επισκεπτόμενος τις επιχειρήσεις, και συνέχισε στην Ερμού. Εκεί, συζήτησε με πολίτες και με τους ανθρώπους που ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο. «Το να υπάρχει κόσμος στην αγορά είναι κάτι το πολύ σημαντικό. Στηρίζουμε την τοπική αγορά και τα καταστήματα. Η εξωστρέφεια, η σωστή προβολή και η σύνδεση διάφορων παραγωγικών δυνάμεων σε συνδυασμό με τους αληθινούς ανθρώπους μας και τα υπέροχα τοπία μας, φέρουν την ανάπτυξη που θέλουμε».
Το απόγευμα βρέθηκε στα χωριά Τρύγονας, Πλαγιά και στο Πλωμάρι, συναντώντας κατοίκους και φορείς, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, με τις τοπικές κοινωνίες να τον «αγκαλιάζουν» και να συζητούν μαζί του για τις ανησυχίες τους για το μέλλον του τόπου, καθώς και για τις παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους. Ο κ. Στεφανής είπε: «Θα μπορούσα να σας έταζα πολλά λόγω της προεκλογικής περιόδου, αλλά δεν το κάνω! Δεν υπήρξα ποτέ λαϊκιστής! Είμαι εδώ για να αφουγκράζομαι τις ανάγκες σας και μαζί να είμαστε σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση το 2029».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ