× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στρατής Μανωλακέλλης: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Στόχος του είναι να συνδράμει με τις τεχνικές του γνώσεις σε αναπτυξιακά έργα που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή, έργα υποδομών, καθώς και με την προστασία και διαχείριση των υδάτων

Δημοσίευση 23/9/2023

Στρατής Μανωλακέλλης: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Γεννήθηκε στη Μυτιληνη, και κατοικει εκεί. Κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, στη "Διαχείριση Τεχνικών Έργων" (ΕΑΠ), "Περιβαλλοντική & Οικολογική Μηχανική" (Παν. Αιγαίου), ενώ έχει ολοκληρώσει την θεματική Ενότητα "Επισκευές και Ενισχύσεις Κατασκευών" (ΣΜΑ61) του μεταπτυχιακού τίτλου "Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές" (ΕΑΠ). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκλέγεται Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας τμ. ΒΑ Αιγαίου, 2014, 2017, 2020, έως σήμερα. Διετέλεσε πρόεδρος Πολιτικών Μηχανικών Λέσβου 2012-2014.

Είναι γνώστης πολεοδομικών θεμάτων, αφού έχει θητεύσει από το 2011- 2015 και από το 2019-2021, στις Πολεοδομίες Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου αντίστοιχα. Εργάζεται στο δήμο Δυτικής Λέσβου ως προϊστάμενος τμήματος Κτηριακών Έργων & Αναπλάσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του εν λόγω Δήμου. 

Διετέλεσε πρόεδρος του Γ.Σ Όλυμπος Αγιάσου την περίοδο 2020-2023. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός, και φέρει το βαθμό του Έφεδρου Ταγματάρχη.  Είναι εθελοντής αιμοδότης από το 2002.

Στόχος του είναι να συνδράμει με τις τεχνικές του γνώσεις σε αναπτυξιακά έργα που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή (αντιπλημμυρικά, αντισεισμικά, αντιπυρικά), μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, έργα υποδομών, καθώς και με την προστασία και διαχείριση των υδάτων. Κατανόηση των προκλήσεων της Έξυπνης Διαχείρισης Νερών, για Επεξεργασία και Αφαλάτωση Νερού.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ