× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χρήστος Δαγιέλλης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Είναι η ώρα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να στελεχωθεί από ικανά πρόσωπα με διάθεση προσφοράς»

Δημοσίευση 22/9/2023

Χρήστος Δαγιέλλης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Κατάγομαι και μεγάλωσα στην Αγιάσο της Λέσβου. Μετά τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης επέστρεψα στην πόλη της Μυτιλήνης, όπου έκτοτε ζω με την οικογένεια μου και εργάζομαι ως ενεργός μάχιμος δικηγόρος, ένα επάγγελμα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό που απαιτεί καθημερινή τριβή και επαφή με τον κόσμο, μεθοδικότητα και εργατικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός αυτών είναι γνωστή η αγάπη μου για τη φύση και τον αθλητισμό. Νιώθω τυχερός που ζω σε αυτόν τον τόπο όπου η φύση μοίρασε απλόχερα την ομορφιά της. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να συμβάλλουμε ώστε να την αναδείξουμε και να φροντίσουμε να την παραδώσουμε στις νεότερες γενιές.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας είναι λίγο πολύ γνωστά. Η νέα δημοτική αρχή θα κληθεί να δώσει άμεσα λύσεις σε αυτά που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και να θέσει τις βάσεις για έργα υποδομής , τα οποία θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την οικονομική , πνευματική και αθλητική ανάπτυξη του τόπου μας.

Είναι η ώρα να παύσουμε να «ζηλεύουμε» τις υπόλοιπες πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. Είναι η ώρα η ώρα να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όλων μας , ως αρμόζει σε μια σύγχρονη και ανεπτυγμένη κοινωνία. Είναι η ώρα να υπάρξει συνεργασία μεταξύ του Δήμου Μυτιλήνης , του Δήμου Δυτικής Λέσβου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου , ώστε το νησί μας να διεκδικήσει αυτό που δικαιούται τουριστικά και να ανθίσει οικονομικά. Είναι η ώρα το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να στελεχωθεί από ικανά πρόσωπα με διάθεση προσφοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου και να συμπορευτώ με την παράταξη ΜΠΡΟΣΤΑ του Παναγιώτη Χριστόφα, μια όχι και τόσο εύκολη απόφαση για κάποιον που για πρώτη φορά ζητά την ψήφο των συμπολιτών του. Βασικοί παράγοντες γι’ αυτή την επιλογή μου ήταν η ακέραιη προσωπικότητα του ίδιου του Παναγιώτη , αλλά και η επιθυμία μου μαζί με την πίστη μου ότι μπορώ να συνδράμω της συλλογικής προσπάθειας για την αλλαγή σελίδας και νοοτροπίας στο Δήμο Μυτιλήνης.

Με εκτίμηση ,

Χρήστος Δαγιέλλης

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ